17 / 05 / 2024

Hakkâri Barış Sokağı boyandı mı

Hakkâri Barış Sokağı boyandı mı

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu. Polisan Boya, bu kez de “1 Eylül Dünya Barış Günü” etkinlikleri kapsamında İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin işbirliği ile Hakkâri “Barış Sokağı”nı boyadı.

İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte gözler imar affına çevrildi. Peki, İmar affı 2023'te ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? İmar Barışı hakkında son detaylar...

İmar affı bekleyenler dikkat! İmar barışı geliyor mu? İşte bütün detaylar!

İmar affı konusu bir süredir kamuoyunun gündeminde... Binlerce kişi imar barşışı beklerken son durum hakkında bilgi almak isteyenler "İmar affı çıkacak mı?" diye soruyor.

Satılık ve kiralık ev fiyatları katlandıkça katlandı! Barınma hakkının kolaylaşması için araştırma komisyonu kurulacak!

CHP İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve 21 Milletvekili vatandaşların barınma hakkına daha kolay ve ekonomik şekilde ulaşabilmesi için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verdi. İşte ayrıntılar...

İmar barışı mağdurları yetkililere seslendi!

İmar Barışı düzenlenmesi kapsamında 81 ilde başlatılan denetimler sonucu, mevzuata aykırı başvurular hakkında belge iptalleri ve yıkımlarla ilgili çalışmalar başladı.

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlamaları ile ilgili İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık tarafından yapılan duyuruda, sokağa çıkma yasağı saatleri hakkında bilgi verilirken marketlerin, bakkalların, kasapların, manavların çalışma saatleri paylaşıldı.

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Yasaklar geri geldi! İşte hafta içi sokağa çıkma yasağı saatleri!

Sokağa çıkma yasağı hakkında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Hafta içi sokağa çıkma yasağı getirilirken, hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatleri ise değiştirildi.

İmar barışından yararlanmak isteyen fırsatçı komşusunu şikayet etti!

İzmir Seferihisar'da  Muzaffer Ulusoy isimli vatandaş, kaçak 3 katlı binası için imar barışından usulsüz bir şekilde faydalanan komşusu hakkında şikayette bulundu

Okan Gaytancıoğlu’ndan imar barışı eleştirisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından kendisine yöneltilen soru önergesine yönelik imar barışından 25 milyar para toplandığını söylemişti. CHP’li Gaytancıoğlu, Bakan Kurum’un yanıtı hakkında değerlendirmede bulundu.

Batman’da 5 mahalle için yeni imar planları askıda!

Batman’da 5 mahalleyi kapsayan 1050 hektarlık alanda 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylanan Mardin, Siirt, Batman, Şırnak ve Hakkâri planlama bölgesi 1/100.000 ölçekli çevre düzeni askıya çıktı.

İmar barışında gelir nasıl artırılır?

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği imar barışı hakkında açıklamalar yaptı. İmar barışında gelir nasıl arttırılır? İşte yanıtı...

Hakkari Çukurca'ya turizm tesisi yapılacak!

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde daha önce polis ekiplerinin nöbet noktası olarak kullandığı 1600 rakımdaki Bayrak Tepe'de tam donanımlı dev bir turizm tesisi kurulması planlanıyor. 

İmar barışı ile cezalar kalkacak, davalar düşecek!

Doğan Hukuk Bürosu İmar Hukuku Avukatı Av. Orhan Doğan, İmar barışı hakkında tüm merak edilenleri anlattı...

Hakkâri Barış Sokağı boyandı mı Haberi

Hakkâri Barış Sokağı boyandı mı

Bugüne kadar 24 farklı belediye ile ortak yürüttüğü kampanyalarla Türkiye’nin doğudan batıya birçok il ve ilçesinin çehresini değiştiren Polisan Boya,  bu kez de “1 Eylül Dünya Barış Günü” etkinlikleri kapsamında İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin işbirliği ile Hakkâri “Barış Sokağı”nı boyadı.  

Polisan Boya; sektörde fark yaratan, yenilikçi, cesur kimliğine uygun bir projeye daha imza attı. Çevreye olan saygısı ve bu konuda yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Polisan Boya, “1 Eylül Dünya Barış Günü”nde, Beşiktaş Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Hakkâri ‘Barış Sokağı’na yeniden hayat verdi. 

Hakkâri Belediyesi’yle “kardeş belediye” olan İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin ana sponsorluğunda açılışı yapılan Barış Sokağı’nın boya sponsoru Polisan Home Cosmetics oldu. Yaklaşık 5000 m2 alan Polisan’ın en üst segment dış cephe serisinden Exelans Macro ile boyandı. Hakkâri’de ki ‘Barış Sokağı’,...