28 / 04 / 2024

hakkari havaalanı var mı

hakkari havaalanı var mı

EMD 7. Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Töreni gerçekleşti. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Hakkari Havalimanının açılışını mayıs ayı sonunda gerçekleştireceklerini söyledi.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

Hakkari ve Şırnak'ta ciddi kentsel dönüşüme ihtiyaç var!

KALKINMA Bakanı Yılmaz, Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin taşınmasına ilişkin, "İnsanların yaşayabileceği ortam değil belli şehirlerimizin belli kesimleri. Ciddi kentsel dönüşüme ihtiyaç var" dedi.

Hakkari Yüksekova Havaalanı açıldı!

Hakkari Yüksekova Havaalanı'nı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, görkemli bir törenle açtı. Başbakan, Hakkarililere bir de müjde verdi, dev eserin adı Selahaddin Eyyubi Havalimanı oldu.

Hakkari-Yüksekova Havalimanı 102 milyon TL'ye mal oldu!

Hakkari-Yüksekova Havalimanı Erdoğan ve Davutoğlu’nun katıldığı törenle açıldı. Havaalanı sayesinde karayoluyla 150 liraya mal olan Hakkari yolculuğu, uçakla 147 lira oldu.

Feridun Bilgin Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nı inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nda inceleme yaptı. 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılması planlanan havaalanı hakkında bilgi aldı.

Yüksekova Havaalanı'na ilk uçak indi!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine test amaçlı ilk uçuş gerçekleştirildi. 26 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılması beklenen Yüksekova havaalanına ilk uçak indi.

Antalya Havaalanı Demre ile Kaş arasında yapılacak!

Badak, “Kaş ve Demre arasında 30 km’lik bir bant var. Bu bant üzerindeki 3-4 yeri uzmanlar inceliyor. Havaalanı büyük ihtimalle bu yerlerden biri olacak” dedi.

Yüksekova Havaalanı'ndan uçuşlar başlıyor!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi'ndeki, Yüksekova Havaalanı'nın inşaatı bitme noktasına geldi. Alt ve üst yapısı ile birlikte 120 milyon TL'ye ihale edilen havaalanı inşaatındaki çalışmalar son aşamada.

Yüksekova Havaalanı'nın inşaatında sona doğru!

HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi’nde inşaatı bitme noktasına gelen havaalanında ilk uçuşlar, 26 Mayıs’ta gerçekleşecek. Biletlere büyük ilgi var..

Türkiye'nin daha fazla havaalanına ihtiyacı var!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: 2023'te dünyanın 10 büyük ekonomisinden birisi eğer Türkiye olacaksa Türkiye'nin çok daha fazla havaalanına ihtiyacı var" dedi.

Cem Kara: Çatalca'daki Hezarfen Havaalanı güçlendirilecek!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, "İstanbul yüzünü Çatalca’ya dönmek zorunda" dedi. Kara, "Projelerin başında Hezarfen Havaalanı’nın güçlendirilmesi var. Atatürk Havaalanı’nın yükünü hafifletecek kapasitede bir havaalanı" diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan: 3. havalimanını hazmedemeyenler var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan'a yapmış olduğu resmi ziyareti sırasında düzenlenen Türkmenistan - Türkiye iş Forumu 'nda yaptığı konuşmada 3. havaalanına değindi. Erdoğan; "3.havalimanını hazmedemeyenler var" dedi..

hakkari havaalanı var mı Haberi

hakkari havaalanı var mı

Bakan Elvan, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) tarafından düzenlenen "7. Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" töreninde, zaman zaman konuyla ilgili olmayan, yalan yanlış haberlerle karşı karşıya kaldıklarını, bu noktada uzmanlaşmanın önemli olduğunu belirtti. 


Son 16 ayda zamanlarının büyük bir kısmını haber düzeltmekle geçirdiklerini ifade eden Elvan, "Bu da bir anlamda konunun iyi anlaşılmaması veya farklı bir şekilde algılanmasına yol açıyor. O nedenle uzmanlaşmayı çok önemsiyorum" diye konuştu.


Elvan, Altın Kalem ödülü alan tüm basın mensuplarını kutlayarak, "Çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz" dedi.


Bakanlığın 13 yıllık yatırımlarının 260 milyar liranın üzerinde olduğunu anlatan Elvan, söz konusu yatırımların yarısına yakınının karayoluna yapıldığını kaydetti. 


- "Vatandaşların öncelikli talebi hızlı tren" 

Vatandaşların ulaşım altyapısında öncelikli taleplerinin hızlı tren olduğunu belirten Elvan, "Hangi ile gidersek gidelim vatandaşlarımızın öncelikli olarak...