28 / 07 / 2024

Hakkari inşaat sezonu 2015

Hakkari inşaat sezonu 2015

Hakkari’de geçen yıla oranla havaların daha erken ısınmasını fırsat bilen inşaat sahipleri, bir taraftan yarım kalan inşaatları tamamlamaya diğer taraftan da yeni inşaat alanları kazmaya başladı.

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Yüksekova'da ev inşaatında çökme: 7 yaralı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dilektaşı köyünde bir evin inşaatı beton dökülürken çöktü. Olay sonucunda 7 kişi yaralandı.

Hakkari'de 2 inşaat işçisi öldürüldü!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK tarafından inşaat işçilerine yönelik yapılan saldırıda 2 işçi hayatını kaybetti.

Hakkari'de inşaat işçilerinin zorlu ramazan mesaisi!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde inşaat işçileri, ramazan ayında çalışarak evlerine ekmek götürüyor. İşçiler hem ibadetlerini yerine getiriyor, hem de ekmek parası kazanıyor...

Malazgirt’te inşaat sezonu açıldı!

Muş'un Malazgirt ilçesinde istihdama en çok katkı sağlayan sektörlerin başında gelen inşaat sektörü için hareketlenme başladı.

Van’da inşat sezonu başladı!

Bahar havasının gelmesiyle Van’da inşat sezonu başladı. Bölgede, yarım kalan inşaat projeleri kaldığı yerden devam edecek.

Van'da inşaat sezonu başladı!

Van'da inşaat sezonu başladı. Van'da erken başlayan inşaat sezonu kasım aylarına kadar devam edecek.

Kars Kağızman'da inşaat sezonu açıldı!

Kars'ın Kağızman ilçesinde uzun süren kış aylarından sonra havaların ısınmasıyla birlikte inşaat sezonu başladı.

Bingöl'de inşaat sezonu başladı!

Bingöl'de her yıl Mayıs 'ta başlayan inşaat işleri bu yıl 9 Mart itibariyle başladığı görüldü. Sektörün değişik kademelerinde çalışan duvarcı, kalıpçı, fayansçı, boyacı, sıvacı, demirci gibi inşaat işçileri güneşli günlerin gelmesiyle kolları sıvayarak işe başladı.

Erzurum'da inşaat sezonu başladı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rahmi Şenocak, Erzurum'da havaların ısınmasıyla beraber inşaat işlerinin başladığını belirtirken, günümüz teknolojisiyle kış mevsiminin ortasında bile inşaat yapılabildiğini söyledi.

Ardahan'da inşaat sezonu tamamen kapandı!

Kar yağışının ardından dondurucu soğukların başladığı Ardahan'da inşaatlardaki çalışmalar da tamamen durdu. Ardahan'ın Göle İlçesinin önde gelen inşaat firmalarından Karizma İnşaat Göle Karlıyazı Köyü ilköğretim Okulundaki çalışmasını bitirerek sezonu kapattı.

Kars'ta inşaat sezonu kapanıyor!

Kar yağmasına rağmen henüz dondurucu soğukların başlamaması inşaatlardaki çalışmayı hızlandırdı. İnşaat sektörü uzun sürecek olan kış mevsimi öncesinde son günlerini yaşamaya başladılar.

Aydın Kuşadası'na 15 Ekim'e kadar inşaat yasağı getirildi!

Aydın Kuşadası'nda turizm sezonu nedeniyle inşaat faaliyetlerine kısıtlama getirildi. Her yıl yaz turizm sezonunda uygulamaya sokulan inşaat kısıtlaması 15 Ekim tarihine kadar uygulanacak.

Hakkari inşaat sezonu 2015 Haberi

Hakkari inşaat sezonu 2015

Doğu Anadolu Bölgesi’nde karların erimesi ve havaların ısınmaya başlaması inşaat sektörünü harekete geçirdi.

Hakkari’de geçen yıla oranla havaların daha erken ısınmasını fırsat bilen inşaat sahipleri, bir taraftan yarım kalan inşaatları tamamlamaya diğer taraftan da yeni inşaat alanları kazmaya başladı. Değer yıllara oranla bu yıl beklenen karın yağmadığını belirten vatandaşlar, baharın erken gelmesiyle birlikte inşaat sezonunun başlandığını...