02 / 05 / 2024

Hakkari okul projeleri

Hakkari okul projeleri

Hakkari Bulak'ta 24 derslik okul için temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Hakkari Valisi ve Belediye Başkanvekili İdris Akbıyık da katıldı...

TOKİ, Hakkari Merkez’deki 297 konutu teslim ediyor!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari’nin Merkez İlçesi Gazi Mahallesinde inşa edilen 297 konut sahiplerine teslim ediliyor.

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Hakkari'de 24 derslikli okulun temeli atıldı!

Hakkari Bulak'ta 24 derslik okul için temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Hakkari Valisi ve Belediye Başkanvekili İdris Akbıyık da katıldı...

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Bakanlığın Hakkari projeleri ve yatırımları TBMM gündeminde!

Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların Hakkari'daki binalarının depreme dayanıklılığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın Hakkari projeleri ve yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2002-2018 döneminde yıllar itibarıyla Hakkari ili ile ilgili hazırladığı projeler ve yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Yüksekova’daki 9 okul yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan binlerce öğrencinin eğitim gördüğü 9 okul yıkılarak, karakola dönüştürüldü.

Hakkari okul projeleri Haberi

Hakkari okul projeleri

Hakkari'nin Bulak Mahallesi'nde 24 derslik okul için temel atma töreni yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, törene katılım gösteren Hakkari Valisi ve Belediye Başkanvekili İdris Akbıyık, yükleyici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Vali Akbıyık, konuyla ilgili olarak yaptığı konuşmada, Hakkari'ye geldiği günden beri birinci meselenin eğitim, kitap ve okul olduğunu söyledi.

Yeni okullar ve projelerle eğitimin kalitesini yükseltmeye çalıştıklarını dile getiren Akbıyık, şöyle konuştu:

"İki yılda Hakkari büyük bir ivme kazandı. Okullarımızın derslik ihtiyacı neredeyse bitme noktasına geldi. İkili eğitimi inşallah bırakıyoruz. Çok az okulumuzda ikili eğitim yapıyoruz. Derecik'ten Durankaya'ya kadar Çukurca'dan Büyükçiftlik ve Esendere'ye kadar tüm ilçe ve beldelerimizde büyük bir seferberlik başlattık. Her taraf inşaat haline dönüşmüş durumda. Sadece Yüksekova ilçesinde geçen yıl 15'in üzerinde okul yapıldı. Hakkari ve Şemdinli ilçesinde yeni...