27 / 04 / 2024

TOKİ, Hakkari Merkez’deki 297 konutu teslim ediyor!

TOKİ, Hakkari Merkez’deki 297 konutu teslim ediyor!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari’nin Merkez İlçesi Gazi Mahallesinde inşa edilen 297 konut sahiplerine teslim ediliyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hakkari’nin Merkez İlçesi Gazi Mahallesi'ndeki toplam 297 adet konutun inşaat çalışmaları tamamlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından aktarılan bilgilere göre projede yer alan konutlar; hak sahiplerine 13-23 Kasım 2023 tarihleri arasında teslim edilecek.

Paylaşılan detaylara göre sosyal ve kültürel sürdürülebilirliğin sağlanmasına büyük önem veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , yatay mimari anlayışla, yeni bir yaşam alanı oluşturdu.

TOKİ, Hakkari Merkez’deki 297 konutu teslim ediyor!

ŞANLIURFA EYYÜBİYE KURALARI ÇEKİLDİ

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa ettiği Şanlıurfa Eyyübiye projesinin kura çekilişi için de nefesler tutulmuştu.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre  pek çok kişinin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Şanlıurfa Eyyübiye projesinin kura çekilişi dün gerçekleştirildi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesiyle hayata geçirilen  TOKİ  Şanlıurfa Eyyübiye projesinde toplam 992 konuta yer verildi.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde bulunan daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, kura çekimi bugün Bilkent Plaza A3 Blok 6. Kat Toplantı Salonu'nda noter huzurunda yapıldı.

Yine söz konusu proje ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamındaki; 2 oda 1 salon tipi 681 adet konut ve 3 oda 1 salon tipi 311 adet konut olmak üzere toplam 992 adet konut sahibini buldu.
 

Aile Bakanlığı’ndan 200 bin TL konut desteği fırsatı! Başvuru şartları neler?

1,20 faizli konut kredisi ne zaman başlayacak? Düşük faizli konut kredisinde son durum ne? 

Kiralık konut için kefil olacakları ilgilendiriyor! İşte tüm detaylarıyla merak edilenler!


Geri Dön