16 / 05 / 2024

Hakkari Sebze meyva hali ne zaman biter

Hakkari Sebze meyva hali ne zaman biter

Hakkari Belediyesi tarafından geliştirilen ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından 1 milyon 865 bin TL ile desteklenen kentin ilk sebze ve meyve hali projesinin temeli atıldı.

Hakkari'nin spor yatırımları Haziran'da açılacak!

Hakkari'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafınfan inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzu, bin 500 kişi kapasiteli spor salonu, gençlik merkezi, 3 antrenman salonu bulunan spor kompleksi Haziran ayında hizmete açılacak.

Hakkari’ye OSB müjdesi!

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, hem İran hem de Irak’a komşu olan Hakkari'ye Organize Sanayi Bölgesi müjdesi verdi.

Hakkari Yüksekova'nın çehresi değişecek!

Hakkari Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaymakam Mahmut Kaşıkçı, muhtarlarla bir araya geldi. Kaşıkçı, projeler ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Konya'ya meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek!

Hal Yasası’nda bir kez daha değişikliğe gidiliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 1 milyon 200 bin dekar alana teknoloji yoğun yaş meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek.

Manisa Sebze Meyve Hali yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa merkezine hizmet veren sebze ve meyve haline yenileme çalışması başlattı.

Tuzla Sebze ve Meyve Hali'nin ihalesi 23 Ocak'ta!

Ataşehir Meyve ve Sebze Hali Tuzla Aydınlı’daki yeni komplekse taşınacak. Tuzla Meyve ve Sebze Hali'nin ihalesi 23 Ocak'ta saat 11:00'de gerçekleşecek.

BOTAŞ'ın Hakkari ve Artvin ihaleleri Ocak'ta!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Hakkari ve Artvin illeri doğalgaz boru hattı yapım işi için yeni yılın ilk aylarında ihaleye çıkılacağını duyurdu.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali Kompleksi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya ve bölgesine hizmet sunacak Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde devam eden çalışmaları AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte inceledi.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali'nde inşaat devam ediyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya ve bölgesine hizmet sunacak Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinde devam eden çalışmaları Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ile birlikte inceledi.

Şırnak ve Hakkari'ye doğalgaz müjdesi!

BOTAŞ, iki yıl süreyle Türkiye'nin doğalgaz ağını genişletme çalışmalarına ağırlık verecek. Şırnak gelecek yıl, Hakkari ve Artvin de 2018'de doğalgaza kavuşacak. Öte yandan yenilenebilir enerjide de çalışmalar hızlandırılacak.

Ataşehir sebze ve meyve hali taşınıyor!

İBB, 1970 yılından beri Anadolu Yakasında hizmet veren, günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Ataşehir Meyve Sebze Halini, Adapazarı, Kocaeli ve Gebze bölgesine de hizmet verecek modern bir komplekse taşıyacak.

İstanbul'a yeni sebze meyve hali geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1970 yılından beri Anadolu yakasında hizmet veren, günümüz ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Ataşehir Meyve Sebze Hali'ni, Adapazarı, Kocaeli ve Gebze bölgesine de hizmet verecek modern bir komplekse taşıyacak.

Ataşehir’in 46 yıllık sebze-meyve hali, Tuzla yolcusu!

Ataşehir’in 46 yıllık sebze-meyve hali, Tuzla yolcusu. Tuzla Aydınlı’da 450 bin metrekarelik alana kurulacak yeni hal 2018 yılı sonunda hizmete alınacak.

Hakkari Sebze meyva hali ne zaman biter Haberi

Hakkari Sebze meyva hali ne zaman biter


Hakkari Belediyesi tarafından geliştirilen ve DAKA tarafından da desteklenen 3 bin 500 metre kare alan üzerinde yapımına başlanan ve içerisinde 20 dükkan, 20 adet soğuk hava deposu bulunan Halife Derviş Mahallesi’ndeki ilk sebze ve meyve hali projesi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; Hakkari Belediye Başkanı BDP’li Dilek Hatipoğlu, Belediye Başkan Vekili Nurullah Çiftçi, BDP Hakkari il Eş Başkanı Mustafa Miraz Çallı, Belediye Meclis üyeleri katıldı. Proje kapsamında, 2 ay önce ihaleyi alan firma yetkilileriyle görüşüp bilgi alan Belediye Başkanı Hatipoğlu ve Vekili Çiftçi, Hakkari’ye ilk kez açılan sebze ve meyve halinin temeline ilk harcı da döktü. Belediye Başkanı Hatipoğlu, Hakkari halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek şöyle konuştu:


"Toplam bina alanı 3 bin metre kare, çevre ile birlikte kullanım...