05 / 05 / 2024

Hakkari şehit parkı

Hakkari şehit parkı

19 Haziran 2010 yılında şehit olan piyade komando çavuş Yusuf Pazar’ın anısına yapılan park ve spor tesisi törenle hizmete açıldı. Kazanlı şehidin adı parkta yaşayacak...

Pendik Bosnalı Parkı'ndaki bina ‘Kütüphane Kafe’ olacak!

Pendik Sapanbağlar Mahallesi’nde bulunan 13 bin metrekarelik Bosnalı Şehit Çocuklar Parkı’na tek katlı bir bina inşa eden Belediye, binanın ne amaçla kullanılması gerektiğini halka sordu. Halk oylamasında 'Kütüphane Kafe’ 658 oy aldı.

Erdal Kurtoğlu Parkı ihalesine 3. kez durdurma kararı verildi!

Trabzon'un Beşikdüzü'ndeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın 5 milyon 100 bin liraya Arap şirkete satılmasına Trabzon İdare Mahkemesi 3. kez hayır dedi.

Trabzon'daki Erdal Kurtoğlu Parkı Suudilere satıldı!

Trabzon Beşikdüzü'nde önemli kentsel yeşil alanlarından olan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın 3. kez Suudi şirkete satıldığı öğrenildi.

Beşikdüzü Erdal Kutoğlu Parkı yeniden ihaleye çıktı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Arap bir yatırımcıya satıldığı iddia edilen daha sonra mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkın içerisinde bulunduğu alanın satışı için bugün yeniden ihaleye çıktı.

Şahinbey Şehit Samet Kaymakçı Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi, geçtiğimiz günler içerisinde Hakkari’de yaşanan patlama sonrasında şehit olan Topçu Er Samet Kaymakçı'nın ismini taşıyan sosyal tesisin açılışını yaptı.

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Trabzon Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nda son durum!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi Belediye Meclisi’nin 4 ay önce AVM ve rezidans inşası için projelendirdiği ilçe merkezindeki Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı’nın satışı, bölge idare mahkemesi tarafından durduruldu.

Hakkari'ye modern park yapılacak!

Hakkari Belediye Başkan Vekili Epcim, kentin en önemli sorunlarından olan alt yapı ve su sorununu çözmek için hummalı bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Şehit Onur Tiken'in yarım kalan evini Belediye tamamlayacak!

Hakkari Çukurca'da PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi soncu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Onur Tiken'in inşaat halindeki evini Ordu Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak.

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

Manisa Şehit Makbule Hanım Meydanı için çalışmalar başladı!

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’te hayata geçireceği Şehit Makbule Hanım Parkı Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Hakkari şehit parkı Haberi

Hakkari şehit parkı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısının ardından başlatılan operasyonda, teröristlerce araziye yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu 19 Haziran 2010 yılında şehit olan piyade komando çavuş Yusuf Pazar’ın anısına yapılan park ve spor tesisi törenle hizmete açıldı.


Kayı Mahallesindeki parkta düzenlenen törene Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, şehit Yusuf Pazar’ın ailesi, gaziler ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.


Belediye Başkanı Ertürk konuşmasında şehit Yusuf Pazar’ın kişiliğini anlatarak son derece yardımsever olduğunu vurguladı. Pazar'ın koyu bir Galatarasaray taraftarı olduğunu hatırlatan Ertürk parki içinde yer alan spor tesislerinin de bu anlamda ayrı bir önem taşıdığını söyledi.  


Belediye başkanı Lokman Ertürk Belediye tarafından Kayı Mahallesine yapılan yatırımlar hakkında da  bilgiler vererek Kayı Mahallesi içinden geçen Ahi Evran Caddesinin ağır tonajlı araçlar nedeniyle deforme olduğunu...