02 / 05 / 2024

Hakkı Edebali kentsel dönüşüm açıklamaları

Hakkı Edebali kentsel dönüşüm açıklamaları

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'da kentsel dönüşüm mutlaka yapılmalıdır, yapacağız. Ancak halka rağmen değil, halkla beraber yapacağız. Geçmişi olmayan bir şehir hafızasını yitirmiş bir insana benzer. " dedi.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Şehirlerde kentsel dönüşüm tedbiri!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ağırladı. Planlama ve Kentsel Merkezi’ni gezen Başkanlar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

Kentsel dönüşüm Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Yıldırım'da 2018 kentsel dönüşüm yılı olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

Bursa'da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, büyük kentsel dönüşüm projelerinin olduğu mahallelerede görüşmelerin başlayacağı bilgisini verdi. İşte Edebali'nin o açıklamaları...

Yıldırım Belediyesi dönüşüm projelerinde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümde gönüllülük ilkesi esasıyla yürüttüğü hak sahiplerini bilgilendirme toplantılarına devam ediyor.

Hakkı Edebali kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

Hakkı Edebali kentsel dönüşüm açıklamaları

Seçim propaganda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali; AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensuplarının da katıldığı partili grubuyla Millet Mahallesi'ndeydi. Millet Mahallesi'nin cadde ve sokaklarında vatandaşların hatırını soran AK Kadrolar, esnafa hayırlı işler diledi, istek ve önerileri aldı. İsmail Hakkı Edebali ziyaretler sırasında esnafın toplumun belkemiği olduğunu ve bu bakımdan desteklenmesi gerektiği görüşünü yineledi. Edebali, "Esnafımız bizim için çok önemli. 

Milletin derdini, sevincini ve isteğini en iyi bilenler onlar. Esnaf milletimizin dert ortağı, paydaşı toplumun yansımasıdır. Mahallemizdeki berber ya da bakkal sevincimizi de üzüntümüzü de bilir. Biz de milletimiz teveccüh gösterirse belediyeyi halkımıza esnafımız kadar yakın biçimde yönetecek...