02 / 05 / 2024

Hakkı Edebali kimdir

Hakkı Edebali kimdir

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'da kentsel dönüşüm mutlaka yapılmalıdır, yapacağız. Ancak halka rağmen değil, halkla beraber yapacağız. Geçmişi olmayan bir şehir hafızasını yitirmiş bir insana benzer. " dedi.

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

İsmail Edebali: Kentsel dönüşümde model olacağız!

Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşümde model olacağız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus mahalle sakinlerine kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İsmail Hakkı Edebali'den emlak vergisi uyarısı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ödenmemiş bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Edebali, taksit ödeme süresinde sona yaklaşıldığını belirtti.

İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki dönüşümü anlattı!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana ve Ulus Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi.

Bursa'nın dönüşüm projelerine Başkent'ten övgü!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali yaptığı açıklamada "Dönüşüm hamlemiz Ankara'da da heyecanla, ilgiyle takip ediliyor" dedi.

130 depremde 2 milyon ev yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Ekibi olası depremlerin önüne geçmek için nöbette. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, deprem yıkımlarıyla ilgili bilgi verdi.

İşte Bursa Yıldırım'ın dönüşüm haritası!

Ankara’da temaslarda bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm ve plan uygulama projeleri ile ilgili bilgi verdi.

RUMELİSİAD'tan Bursa Yıldırım'daki dönüşüm projesine onay!

RUMELİSİAD yöneticilerine Bursa Yıldırım'daki projeler anlatıldı. Başkan İsmail Hakkı Edebali, vizyon projeleri hakkında bilgi verdi.

Hakkı Edebali kimdir Haberi

Hakkı Edebali kimdir

Seçim propaganda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali; AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediye Meclis Üyesi adayları ve teşkilat mensuplarının da katıldığı partili grubuyla Millet Mahallesi'ndeydi. Millet Mahallesi'nin cadde ve sokaklarında vatandaşların hatırını soran AK Kadrolar, esnafa hayırlı işler diledi, istek ve önerileri aldı. İsmail Hakkı Edebali ziyaretler sırasında esnafın toplumun belkemiği olduğunu ve bu bakımdan desteklenmesi gerektiği görüşünü yineledi. Edebali, "Esnafımız bizim için çok önemli. 

Milletin derdini, sevincini ve isteğini en iyi bilenler onlar. Esnaf milletimizin dert ortağı, paydaşı toplumun yansımasıdır. Mahallemizdeki berber ya da bakkal sevincimizi de üzüntümüzü de bilir. Biz de milletimiz teveccüh gösterirse belediyeyi halkımıza esnafımız kadar yakın biçimde yönetecek...