30 / 04 / 2024

Hakkı Vakur Yılmazyiğit

Hakkı Vakur Yılmazyiğit

Genel müteahhitlik hizmetlerinden modüler çelik konstrüksiyon yapılara, yaşam konteynerlerinden GSM kabinlerine kadar pek çok alanda yurt içi ve dışında faaliyetlerini sürdüren Prefi Prefabrik pazar payını artırmayı hedefliyor...

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik!

Tapu Planlarında Yanılma Sınırının Belirlenmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü 31966 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31927 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o yönetmelik...

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31913 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan bilgiye göre, Söz konusu yönetmelik 1 Ekim 2022 tarihinde yürürlüğe girecek.

Bakanlık resmen açıkladı! Binaların yıkılması hakkında yönetmelik 1 Temmuz'da yürürlükte!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan Binaların Yıkılması Hakkında Yönetmelik, 1 Temmuz 2022'de yürürlüğe giriyor. İşte yönetmelik ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Verilerinin İşlenmesi ve Elektronik Ortamda Yapılacak İşlemler Hakkında Yönetmelik 2022!

Tapu ve Kadastro Verilerinin İşlenmesi ve Elektronik Ortamda Yapılacak İşlemler Hakkında Yönetmelik bugünkü 31860 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2022!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022! 

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31835 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik!

İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31739 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31705 Sayılı Resmi Gazete'nin Mükerrer sayısında yayımlandı.

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2021!

Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31665 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31658 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Noterlik işlemlerinin elektronik ortamda yapılması hakkında yönetmelikte değişiklik!

Noterlik işlemlerinin elektronik ortamda yapılması hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 31656 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakkı Vakur Yılmazyiğit Haberi

Hakkı Vakur Yılmazyiğit


Genel müteahhitlik hizmetlerinden modüler çelik konstrüksiyon yapılara, yaşam konteynerlerinden GSM kabinlerine kadar pek çok alanda yurt içi ve dışında faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Prefi Prefabrik Yapı Yönetim Kurulu üyesi Hakkı Vakur Yılmazyiğit, "Türkiye'de hızla büyüyen ekonomi ve eneıji yatırımlarıyla birlikte inşaat sektörü hareketlenirken, aynı zamanda çelik yapıya olan güven ve ilginin artmasıyla yapısal çelik pazarı da büyüme kaydediyor. Bizde büyümekte olan bu pazardaki payımızı artırmayı hedefliyoruz" dedi. 


Çelik yapıların mimaride sağladığı esnek tasarımlar ve çözümler sayesinde kullanıcılara konfor sağlayan yapılar ürettiklerini iddia eden Yılmazyiğit, geçen yılın firmaları adına verimli geçtiğinin altım çizdi. 2013 yılında ise çalışma alanlarını genişleterek, geçen yıl yakaladıkları olumlu havayı bu yıl da sürdürmek istediklerini kaydeden Yılmazyiğit, "Teknolojik gelişmelerin ışığında, modern makine ve ekipmanlarımız sayesinde mevcut üretim kalitemizi...