27 / 04 / 2024

Hakkı Yalçın mhp

Hakkı Yalçın mhp

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın kimdir? Hakkı Yalçın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın'ın biyografisi...

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

MHP'li Semih Yalçın'dan Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, "MHP'nin temel beklentisi, Kanal İstanbul iç suyolunun, Boğazların hükümranlık haklarını Türkiye'ye veren, bölgede ve Karadeniz'de barışın sürmesine katkıda bulunan Montrö Sözleşmesi'ne halel getirmeyecek surette düzenlenmesidir" dedi...

Yalçın Topçu, Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon hakkında bilgi aldı!

Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Ayşe Erdoğdu Yalçın, Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'ya, devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk” ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

Yalçın Karadavut: Yenifakılı'yı modern bir ilçe yapacağız!

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Hakkı Yalçın mhp Haberi

Hakkı Yalçın mhp

Hakkı Yalçın kimdir?

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın oldu. Peki Hakkı Yalçın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın kimdir?


1953 Ankara doğumlu olan Hakkı Yalçın, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu olup, bir süre profesyonel futbolcu olarak Gençlerbirliği formasıyla top koşturmuştu. Ticaretle meşgul olan Hakkı Yalçın, evli ve bir kız bir erkek çocuk babasıdır.

Hakkı Yalçın 1998 yılından bu yana Çankırı’da yaşamını...