27 / 04 / 2024

Hakkı Yalçın özgeçmiş

Hakkı Yalçın özgeçmiş

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın kimdir? Hakkı Yalçın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın'ın biyografisi...

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

İntifa hakkı geri alınabilir mi?

Sahibine, konusu üzerinde tam yararlanma yetkisi sağlayan intifa hakkı, taşınırlar, taşınmazlar, haklar veya bir malvarlığı üzerinde kurulabiliyor. Peki, intifa hakkı geri alınabilir mi?

İntifa hakkı olan kiraya verebilir mi?

İntifa hakkı bir başkasına verilen taşınmazın satışı, ipotek edilmesi gibi haklar kuru mülkiyet sahibi olan malikte kalıyor. Peki, intifa hakkı olan kiraya verebilir mi? Yoksa kuru mülkiyet sahibi mi taşınmazı kiraya verebilir?

İntifa hakkı sahibi ipotek verebilir mi?

İntifa hakkının verilmesi ile gayrimenkul sahibi; mülkiyeti üzerinde tutup kullanma hakkını başkasına devretmiş oluyor. Peki, intifa hakkı sahibinin hak ve sorumlulukları nelerdir? İntifa hakkı sahibi ipotek verebilir mi?

Yalçın Topçu, Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon hakkında bilgi aldı!

Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Ayşe Erdoğdu Yalçın, Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'ya, devam eden restorasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İrtifak hakkı tapuya şerh edilir mi?

Gayrimenkul hukukunda irtifak hakkı sahibine, gayrimenkulün kullanım hakkını veriyor. Kanunen malik kendisine ait iki taşınmazdan biri üzerinde diğerinin lehine irtifak hakkı kurabiliyor. Peki, irtifak hakkı tapuya şerh edilir mi?

İntifa hakkı sahibi satış yapabilir mi?

İntifa hakkı, Medeni Kanun kapsamında; ona sahip olan kişinin (en çok) hayatı ile sınırlı olarak, başkasına ait bir taşınmazdan tamamıyla yararlanmak ve kullanmak hakkına deniyor. Peki, intifa hakkı sahibi satış yapabilir mi?

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Yalçın İnşaat Taahhüt Doğalgaz Isı Sistemleri Mobilya Turizm Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Yalçın, Nalan Yalçın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Gayrimenkul siteleri emlak sektörünün lokomotifi mi oluyor?

Kullanımın yaygınlaşması ve kullanım alanın genişlemesi ve tablet, android özellikli cihazlar gibi erişim noktalarının çoğalması, internet üzerinden gerçekleştirilen iş modellerinin de önünü açtı.Gayrimenkul siteleri emlak sektörünün lokomotifi mi oluyor?

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Yalın Tan İç Mimarlık Tasarım Uygulama Limited Şirketi, Yalın Tan, Gonca İpek Günaydın, Mehmet Yasin Altındal, Leyal Kurtuluş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Süreyya Yalçın Miami'deki evini 70 bin dolara tadilat ettirdi!

Süreyya Yalçın eski sevgilisi Tugay Gökkaya'nın hatıralarını siliyor. Miami'deki evinde tadilat yaptıran İkoncan, eski eşyalarını da çöpe attı. Yalçın'ın cebinden şimdilik 70 bin dolar çıktı...

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Hakkı Yalçın özgeçmiş Haberi

Hakkı Yalçın özgeçmiş

Hakkı Yalçın kimdir?

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın oldu. Peki Hakkı Yalçın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın kimdir?


1953 Ankara doğumlu olan Hakkı Yalçın, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi mezunu olup, bir süre profesyonel futbolcu olarak Gençlerbirliği formasıyla top koşturmuştu. Ticaretle meşgul olan Hakkı Yalçın, evli ve bir kız bir erkek çocuk babasıdır.

Hakkı Yalçın 1998 yılından bu yana Çankırı’da yaşamını...