29 / 04 / 2024

Hakkı Yıldız

Hakkı Yıldız

Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar inşaat ve yatırımın darbeden etkilenip etkilenmediği konusunu Kocaeli’de Yıldızlar Yatırım'ın çelik inşaat şantiyesiyle kaleme aldı.

Yıldız Entegre ABD'de 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yıldız Entegre, birisi Kartepe'de olan toplam 7 tesisiyle Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üretiyor. Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Hakkı Yıldız: Gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermek istemiyoruz!

Gayrimenkul sektöründeki faaliyetlerinden bahseden Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yıldız, "Biz şuna karar verdik, herkes sevdiği ve bildiği işi yapmalı. AVM yatırımımız var, sektörden çıkmayacağız ama devam etmek istemiyoruz." dedi...

Yıldız Entegre Anadolu 500’de üçüncü sırada!

Yıldız Entegre, 2015'te 2,8 milyar TL'lik cirosuyla Anadolu'nun en büyük üçüncü şirketi oldu. Yıldızlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, orman ürünlerinde dünyanın en büyük üç şirketi arasına girmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Aydın Çine Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı!

Çine'de Ayhan Yıldız Anaokulu'nun inşaatına başlandı. İhaleyi alan firma yetkilileri, inşaat hakkında bilgi verdi. Yetkililer anaokulunun temel kazısına başladıklarını ve binanın 3 kattan meydana geleceğini belirtti.

Yenimahalle Ankara'nın parlayan yıldızı!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Yaşar’a bilgi veren Aslan “ Başkent’in parlayan yıldızı Yenimahalle” dedi.

Taner Yıldız Akkuyu Nükleer'in ÇED raporu hakkında açıklama yaptı!

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'nın (UAEA), Akkuyu nükleer santrali için hazırladığı raporun, bakanlık tarafından ÇED raporu ile ilgili mahkemeye verilmediği iddiaları üzerine Yıldız, "Bu rapor bir denetim raporu değildir. " dedi.

Yıldız Entegre ABD'de 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Yıldız Entegre, birisi Kartepe'de olan toplam 7 tesisiyle Türkiye'nin sunta, MDF ihtiyacının yüzde 35'ini üretiyor. Hakkı Yıldız, geçen yıl yüzde 20 büyüme oranıyla 3.2 milyar TL ciro elde ettiklerini bildirdi.

Yıldız Entegre konut ve AVM projesi inşa ediyor!

Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, "Türkiye'de TL ile değil Romanya'da euro ile üreterek kur riskini yönetmeyi başardık. Ya farklı iş bir yapacaktık ya da işi farklı yapacaktık. Tercihimiz ikincisi oldu" dedi..

Yıldız Dağı cazibe merkezi olacak!

Sivas'ta, bu kış açılan Yıldız Dağı hakkında konuşma yapan Vali Barut: "Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin bölgenin cazibe merkezi olması için uğraşıyoruz." dedi.

Taner Yıldız'dan kayıp kaçak bedeli açıklaması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Elektrik parasını ödemeyenlerle alakalı, onların tahsiliyle alakalı kararlılığımız devam edecek çünkü ödeyenin de hakkını bu vesileyle korumamız lazım" dedi.

Taner Yıldız: 18 işçiyli ilgili umudumuz azalıyor!

Karaman ’ daki madende mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmaları hakkında bilgi veren Enerji Bakanı Taner Yıldız, " 18 işçi kardeşimizle ilgili umudumuz azalıyor" dedi.

Hakkı Yıldız Haberi

Hakkı Yıldız

Darbe girişiminin Cumhurbaşkanı, Hükümet, muhalefet, halk, emniyet güçleri, vatansever askerler ve medyanın işbirliği ile püskürtüldüğünü anımsattı:


YILDIZLAR Yatırım Holding İcra Başkanı Hakkı Yıldız, 15 Temmuz darbe girişiminden

sonraki pazartesi günü grubun Kocaeli’de başladığı çelik yatırımının şantiyesine gitti.


İnşaatı üstlenen şirketin yöneticileri ve çalışanları tedirgindi:

- İnşaat duracak mı? Yatırım ertelenecek mi?

O gün binanın çelik direklerinin dikilmesi gerekiyordu. Yıldız, talimatı verdi:

- Sembolik de olsa o direkler dikilecek.

Ardından ekledi:

- Kesinlikle durmak yok. Her zamankinden daha hızlı ilerlememiz lazım.

Birkaç gün önce yine şantiyeye uğradı:

- İnşaatımızda çalışanların performansının arttığını gördüm. Bu vatana sahip çıkan

milli irade, işgücünü ortaya koyarken de kendini hissettiriyordu.

Yıldız’la hafta içinde buluştuğumuzda şantiyedeki havayı anlatıp ekledi:

- Yatırımdan, üretimden korkmayacaksın. Hiçbir zaman projelerini ertelemeyeceksin.

Çünkü, ülkemiz yatırımla, üretimle büyüyecek.

Kısa süre önce Romanya’daki ekibi topladıklarını belirtti:

- Arkadaşlarımıza, “Endişe...