02 / 05 / 2024

halan sekmen

halan sekmen

2000 yılında home ofis olarak kurulan SKM Projects mimarlık şirketi, 2012 yılında 10 milyon TL ciro elde etti...

Erzurum 1072 Saltuklu Millet Bahçesi açıldı!

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde hayata geçirilen 1072 Saltuklu Millet Bahçesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada Erzurum’un sosyal ve sportif yaşam alanlarının sayısını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Bereket Grup Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bereket Grup Yapı Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sekmen tarafından kuruldu.

Bns Mas Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bns Mas Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Nur Sekmen tarafından kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Erzurum'da muhteşem dönüşüm başladı!

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Bengü Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bengü Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sekmen tarafından kuruldu.

Kılıççı Eas İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kılıççı Eas İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sekmen tarafından kuruldu.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

halan sekmen Haberi

halan sekmen

Fenerium, Midpoint, Emaar ve Turkcell gibi önemli markaların mekan mimarlığını yapan SKM Projects, 2000 yılında o zamanlar Mimar Sinan Üniversitesi öğrencisi Hakan Sekmen tarafından kuruldu. 200 yılında 2 bin dolar sermaye ile kurulan şirket, 2012 yılında toplam 10 milyon TL ciro elde...