14 / 05 / 2024

halbankası bankacılık merkezi

halbankası bankacılık merkezi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kocaeli' nin Şekerpınar ilçesinde yapılacak olan bankacılık operasyon merkezi projesinin 1. kısmı için inşaat ruhsatını aldı. Proje 2 etap olarak inşa ediliyor...

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

A101 bunu da yaptı! Tekne sattı, şimdi de bankacılık sektörüne giriyor!

Resmi Gazete kararının ardından A101 yeni bir alana girdi. A101, Türkiye'de ve dünyada popülerlik kazanmaya başlayan dijital bankacılık sektörüne giriş yaptı! Peki ama bu bankanın adı ne olacak? A101 bankası TOM Dijital Katılım Bankası ve hakkında ilk ortaya çıkan bilgiler...

Bankacılık sektörü savaş kriz dinlemedi! Hacmini bir yılda yüzde 51 artırdı

BDDK, 2021 yılına ilişkin Yıllık Faaliyet Raporu'nu yayımladı. Raporda, "Küresel risklerin giderek arttığı bu süreçte ülkemiz ekonomisinin en önemli güvenlik çıpalarından birini bankacılık sektörü oluşturmaktadır." ifadelerine yer verildi.

Garanti BBVA Bankası'nın yeni sahibi bakın kim oldu! Türk bankacılık tarihinde bir ilk gerçekleşti

Türk bankacılık tarihinin en büyük hisse alımında sona gelindi. Garanti BBVA Bankası'nın büyük hissesi İspanyol BBVA'ya geçti. Geri alım ile birlikte bankanın fiili dolaşımdaki pay oranı yüzde 17'nin altına düştü. Bankanın hisseleri son 15 işlem gününde 15 TL civarında işlem gördü.

Birevim'in Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  lisansı onaylandı! 

Birevim’in lisansı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından Tasarruf Finansman Yasası kapsamında onay aldı.

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

Bankacılık sistemi sil baştan değişiyor! Kiracı ve damada da kredi notu!

Açık Bankacılık uygulamasıyla bankacılık sistemi sil baştan değişecek. Bu yıl içinde bireysel tarafta uygulamaya girmesi hedeflenen Açık Bankacılık'la tüketicilerin verilerinin 3. tarafla paylaşılmasının önü açılmış olacak.

Kur korumalı TL mevduatı bankacılık sektörüne iyi gelecek!

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Ekonomi yönetimi tarafından yakın zamanda açıklanan kur korumalı TL mevduat enstrümanı bankacılık sektörünü olumlu etkileyecek." dedi.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi geçen hafta 3 trilyon 761 milyara çıktı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), sektörün kredi hacminin 9 Nisan ile biten haftada 20 milyar 57 milyon lira arttığını açıkladı.

Bankacılık sektörü kredi hacmi geçen hafta 3 trilyon 741 milyara ulaştı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 23 milyar 881 milyon lira artışla 3 trilyon 741 milyar 119 milyon liraya yükseldi.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 121 milyar 120 milyon lira arttı!

Bankacılık sektöründeki toplam mevduat, geçen hafta 180 milyar 70 milyon lira arttı. O hafta yüzde 5,3 yükselen bankacılık sektörü toplam mevduatı, 3 trilyon 603 milyar 805 milyon lira oldu.

Bankacılık faiz oranı risk yönetmeliğinde değişiklik!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından Bankacılık Hesaplarından Kaynaklanan Faiz Oranı Riskinin Standart Şok Yöntemiyle Ölçülmesine ve Değerlendirilmesine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

halbankası bankacılık merkezi Haberi

halbankası bankacılık merkezi


Halk GYO' ndan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin Kocaeli ili Şekerpınar ilçesinde yer alan 15.652 m2 lik arsası üzerinde yapılması planlanan bankacılık operasyon merkezi projesinin 1.kısmı için inşaat ruhsatı alınmıştır. İlgili proje 2 kısım  dahilinde inşa edilecek olup, inşaat ruhsatı alınan 1. kısma yapılacak inşaat büyüklüğü 9.131 m2...