04 / 05 / 2024

halı alanı kavramı

halı alanı kavramı

2013 yılında halı alanı kavramının esas alınacağı inşaat sektöründe net-brüt metrekare alan hala kafalarda soru işaretleri oluşturuyor...

Sit alanı nedir? Sit alanı nasıl kaldırılır?

Ülkede yer alan kültürel ve tarihi miraslar, kıymetli ve arkeolojik değere sahip olduğu için koruma altına almaktadır. Özel kanuni düzenlemeler ile koruma altına alınarak zarar görmesi ve halka açık olması söz konusu değildir. Bu konularda sit alanı kavramı zaman zaman duyulur. 

Kozyatağı 28 Mart 2022 hal fiyatları belli oldu! İşte 28 Mart hal fiyatları listesi!

İstanbul'un en büyük halleri arasında yer alan Kozyatağı hal fiyatları belli oldu. Peki Kozyatağı halinde hangi sebze ve meyve fiyatları ne oldu? İte 28 Mart 2022 hal fiyatları listesi!

İstanbul Büyükşehir Hal fiyatları belli oldu! İşte 25 Mart 2022 hal fiyatları listesi!

Türkiye'nin en büyük halleri arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Hal fiyatları belli oldu. İşte 25 Mart 2022 İstanbul Büyükşehir hal fiyatları listesi!

Antalya Büyükşehir Hal'inde soğanın kilogram fiyatı arttı! İşte 22 Mart 2022 hal fiyatları listesi...

Türkiye'nin en büyük sebze meyve halleri arasında yer alan Antalya Büyükşehir Toptancı halinin 22 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi ürünlerin fiyatı düştü? İşte 22 Mart 2022 Antalya Büyükşehir Hal fiyatları listesi...

Gürültücü komşuya karşı ne yapabilirsiniz?

Kat Mülkiyeti Kanunu ve Yargıtay’ın kriterlerine göre apartmanda ‘huzur bozup uyku kaçıracak kadar çekilmez hal alan gürültü’ yasak. Gürültü kirliliğine giriyor, yaptırımı var. Peki gürültücü komşuya karşı ne yapabilirsiniz?

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Şehitkamil'de 76.7 milyon TL'ye icradan satılık halı fabrikası!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mahallesi, 135 ada 13 parselde yer alan 49 bin 697 metrekare alanlı halı fabrikası 76 milyon 713 bin 158 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor!

6 bin metrekarelik alan üzerinde 80 dükkanın yer aldığı Sakarya Yeni Hal Kompleksi bugün açılıyor...

Yozgat Hal ve Ticaret Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yapımı devam eden 400 araçlık kapalı otopark ve Hal ve Ticaret Merkezi’nin alanında incelemelerde bulundu. Arslan, projede çalışmaların hızlandığını söyledi.

İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İzmir'e taşınıyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu İzmir'e taşınıyor..

Şişli Teknik Lisesi'nin yerine AVM ve rezidans geliyor!

2012 yılında Vakıflar Kanunu’nda yapılan değişikler ile tartışmalı bir hal alanŞişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arazisinda  Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı, inşaat firması Taş Yapı’yla anlaştı. 

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Nazenin Konakları ile yeni yılda komşuluk odaklı bir yaşam seçin!

Nazenin Konakları Çengelköy; dünü ve bugünü birleştiren karakteristik mimarisi, kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına özel olarak ayrı ayrı tasarlanan sosyal alanları ile ‘yaşam alanı’ kavramını yeniden tanımlıyor.

halı alanı kavramı Haberi

halı alanı kavramı
Konutta yaşanan brüt-net metrekare karışıklığına İnşaatçılar Derneği (İNDER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYODER) ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği son verecek. Sektöre 2013 yılında "halı alanı" kavramı...