04 / 05 / 2024

Halı Fuarı Caddesi yenilendi mi

Halı Fuarı Caddesi yenilendi mi

Bünyan Belediyesi, Halı Fuarı Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafların yüzünü güldürdü. Bünyan Belediyesi tarafından yapılan kilitli parke çalışması ile bölgenin çehresi değiştirildi.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nayki Turizm İnşaat Halıcılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Canip Nayki ve Turgut Nayki ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Fatih, Binbirdirek Mahallesi, Piyerloti Caddesi'nde kuruldu.

Pierre Cardin Halı, Eskişehir'deki en büyük mağazasını açıyor!

Eskişehir'e bir dünya markası daha kazandırıldı. Pierre Cardin Halı, geniş ürün yelpazesi ile hizmet verecek olan mağazasını Yunus Emre Caddesi'nde düzenlenen görkemli törenle açtı.

Empera Halı, Domotex Fuarı’nda görücüye çıktı!

Empera Halı, sektörün dünyadaki en önemli fuarı olan Domotex Fuarı’nda ilk yurtdışı fuar deneyimini yaşadı. Türkiye’nin yeni premium halısı Empera, Domotex Fuarı’nda pek çok ülkeden katılımcıyla bir araya geldi.

Peli Parke Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'na katıldı!

Her yıl Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenen ve  sektörün dünyadaki en önemli fuarı olarak kabul edilen “Domotex Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”na katılan Peli Parke, son trend ve teknolojilerin sergilendiği fuarda ilgi odağı oldu.

Domotex Fuarı, Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturuyor!

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Domotex Fuarı'nın Gaziantep halı üreticileri için her yıl milat oluşturduğunu söyledi.

Bünyan Halı Fuarı Caddesi yenilendi!

Bünyan Belediyesi, Halı Fuarı Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafların yüzünü güldürdü. Bünyan Belediyesi tarafından yapılan kilitli parke çalışması ile bölgenin çehresi değiştirildi.

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Şanlıurfa Yapı İnşaat ve Dekorasyon Fuarı 2015 açıldı!

Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden Şanlıurfa’da, 3. Yapı, İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Vali İzzettin Küçük Şanlıurfa’nın eski Hal Pazarında açılan fuarda konuşma yaptı.

Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri!

Hannover kentinde düzenlenen Domotex Halı ve Zemin fuarının bu yılki katılımcılarından olarak sizlere fuar izlenimlerini ve yeni trendleri aktaracak taze taze. Keyifli okumalar...Hannover Halı ve Zemin Fuarı'ndan 2015 trendleri...

Halı Fuarı Caddesi yenilendi mi Haberi

Halı Fuarı Caddesi yenilendi mi

Bünyan Belediyesi, Halı Fuarı Caddesi'nde faaliyet gösteren esnafların yüzünü güldürdü. 


İlçe merkezinde bulunan ve her gün yüzlerce insanının uğrak mekanı olan Halı Fuarı Caddesi'nde esnafı ve vatandaşları rahatlatan bir düzenleme yapıldı. İlçe merkezinde olmasına rağmen yıllardır atıl bir vaziyete olan ve bölge esnafı ile vatandaşları zor durumda bırakan, aynı zamanda da görüntü kirliliğine neden olan alanda Bünyan Belediyesi tarafından yapılan kilitli parke çalışması ile bölgenin çehresi değiştirildi. İlçenin farklı noktalarında hizmetlerin aralıksız olarak devam ettiğini hatırlatan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu: "Şuanda yaklaşık 44 mahallemizin nerdeyse 15'e yakınında farklı hizmetlerimiz devam etmekte. Mevcut yol ve park alanlarında bakım onarım ve yenileme çalışmalarımız ekiplerimizce yapılmaya devam ediyor. Başta Pınarbaşı mesire alanımız olmak üzere, Karakaya, Güllüce, Fatih, TOKİ, Camikebir, Camicedid, Sultanhanı mahallelerimizde...