29 / 04 / 2024

haliç hasköy gayrimenkul

haliç hasköy gayrimenkul

Nizamettin Aşa, kentsel dönüşümle birlikte büyük şirketlerin Haliç'e ilgisinin arttığını söyledi...

Rams City Haliç'te yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç yıl sonu avantajı başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı devam ediyor.

İstanbul'un bu bölgelerinde depremin şiddeti 9'u bulur: Tek tek açıklandı: Zeytinburnu, Haliç, Büyükçekmece, Silivri...

Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük Marmara depreminin şiddetinin bazı bölgelerde 9'u bulacağının altını çizdi ve en riskli ilçeleri tek tek sıraladı. 

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

Belediye 10 adet gayrimenkul satacak! İhalesi 25 Ekim'de!

Hasköy Belediye Başkanlığı, Muş Hasköy'de yer alan 10 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Bahçelievler, İstiklal, Sayanlar, Kültür ve Vatan mahallelerinde yer alıyor.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Mudanya Hasköy'de 12 adet arsa satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy Mahallesi'nde yer alan 12 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Enes Aykal tarafından kuruldu.

Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! Mudanya Belediyesi 16 arsayı satıyor!

Mudanya Belediyesi Hasköy'de yer alan 16 adet arsayı satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 1 milyon 453 bin 193 TL'den başlıyor...

haliç hasköy gayrimenkul Haberi

haliç hasköy gayrimenkul

Haliç kentsel dönüşümle birlikte büyük şirketlerin ilgi odağı oldu Özellikle Hasköy'de gayrimenkul fiyatları yüzde 300'lere varan oranlarda artış gösterdi. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Nizamettin Aşa, bölgede büyük projelerin yapılacağı beklentisinin gayrimenkul fiyatlarına da yansıdığını ifade etti. Aşa, Haliç'te arsa veya bina sahibi olanların acil ihtiyaçları olmadığı sürece satmamaları gerektiği...