28 / 04 / 2024

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.



Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Hill Garden konut projesi, Hasköy Mahallesi’nde 8.000 metrekarelik bir alanda yükseliyor.

Özenle tasarlanmış mimarisi ve kaliteli malzemeleriyle dikkat çeken Hill Garden prjesi kentin merkezi bölgelerine kolay ulaşım imkanı sağlayan stratejik bir konumda hayate geçiriliyor.

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

HİLL GARDEN HASKÖY SOSYAL ALANLAR

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede; fitness salonu, açık havuz, çok amaçlı spor sahası oyun parkı bulunuyor. Ayroca projede her blokta 2 asansör yer alıyor. Her daireye özel oto park alanı bulunan projede 7/24 full HD kayıt sistemi ve görüntülü görüşme hizmeti sağlanıyor. 

Kentin yeni gözdesi olan projede, sinerji model ısı ve ses yalıtımlı özel seri cam, Islak zeminler için 1. sınıf seramik ürünler, 1. Sınıf laminant parke, Özel asma tavan uygulamaları, Lake mutfak dolapları, Mermer veya çimstone tezgahlar ve Özel sistem çelik kapılar kullanıldığı belirtildi.

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

HİLL GARDEN HASKÖY 5 BLOK 105 KONUT

Hill Garden Hasköy konut projesi 5 blok şeklinde yükselecek. Pojede toplam 104 adet daire yer alacak. Ebeveyn ve genç odasında wc, banyo ve giyinme odasının da bulunduğu projede konut tipleri 3+1 tek tip olacak.

Hill Garden Hasköy projesinde katlar arası ısı ve ses yalıtımı, taş yünü dış cephe yalıtımı gibi olanaklar bulunuyor.

HİLL GARDEN HASKÖY NE ZAMAN TESLİM EDİLECEK? 

2024 yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Hill Garden Hasköy konut projesinde fiyatlar 3 milyon liradan başlıyor.

Telefon: 0555 808 85 55

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Corner Villas projesi satışta! Teslimler 2024'te!

Koza Villaları'nda teslimler 1 ay sonra!


Geri Dön