11 / 05 / 2024

Haliç Kılıç

Haliç Kılıç

Zaferoğlu Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haliç Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasının Cuma günü başlayacağını duyurdu.

Haliç Köprüsü Metrobüs Yolu bakıma alınacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolunda bakım-onarım çalışmasına başlıyor. İki gün sürecek çalışmalar boyunca Metrobüs trafiği ana köprüden sağlanacak. Araç trafiği yan köprüye aktarılacak.

1993 yılında Haliç kıyılarını kültür merkezleri süsleyecekmiş!

1993 yılında Haliç kıyılarını kültür merkezleri süsleyecekmiş. Feshane binası Çağdaş Sanat Müzesi, Sütlüce mezbahası Haliç Kültür ve Eğitim Merkezi olacakmış. Lengerhane binası ise Sanayi ve Teknoloji Müzesi olacakmış.

Haliç kıyılarında inşaat yasaklandı!

1984 yılında Haliç'in denizle yol arasında kalan kıyı şeridi, Haliç SİT Bölgesi olarak ilan edilmiş ve Haliç kıyılarında hiçbir inşaata izin verilmeyecekmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1984 yılında Haliç kıyılarında inşaat yasaklanmış!

1984 yılında Haliç'in denizle yol arasında kalan kıyı şeridi, Haliç SİT Bölgesi olarak ilan edilmiş ve Haliç kıyılarında hiçbir inşaata izin verilmeyecekmiş. Belediye bünyesinde ''Haliç Proje ve Uygulama Müdürlüğü'' kurulmuş.

1975 yılında Haliç'te biriken çamurlar Haliç Köprüsü'nün ayaklarını çürütüyormuş!

1975 yılında Haliç'te biriken çamur içindeki zehirler, 195 milyon liraya yaptırılan Haliç Köprüsü'nün ayaklarını çürütüyormuş. Yılda 20 santim dolan Haliç, Haliç Köprüsü için tehlikeye olmaya başlamış.

1974 yılında Haliç Köprüsü tamamlanacakmış!

1974 yılında Haliç Köprüsü tamamlanacakmış ve çevre yollarının bitmesiyle Köprü trafiğe açılacakmış. Halıcıoğlu ile Ayvansaray'ı birbirine bağlayan, 995 metre boyundaki Haliç Köprüsü 30 milyon liraya mal olmuş.

1972 yılında Haliç Köprüsü'nün temel çalışmalarına başlanmış!

1972 yılında Haliç Köprüsü ayaklarının temel çalışmalarına karada ve denizde başlanmış. İlk sondajlarda Haliç tabanındaki çamur tabakası 60 metreyi aştığı, bazı yerlerde ise 90 metreye kadar ulaştığı tespit edilmiş.

Haliç Köprüsü'nün Halıcıoğlu ayağına yeraltı otoparkı geliyor! İmar planı askıda!

Beyoğlu Örnektepe'de yapılacak yeraltı otoparkının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları bugün askıya çıkarıldı. Haliç Köprüsü'ne giden E-5 Karayolu'nun kenarındaki alanda mezarlık ve Beyoğlu Belediyesi makine ikmal bölümü bulunuyor.

Nuruosmaniye'nin 265 yıllık sarnıcı büyük ölçüde temizlendi!

Restorasyon sırasında Nuruosmaniye Camisi'nin altında ortaya çıkan, sadece caminin değil, Kapalıçarşı'nın etrafından gelen suları toplayarak, Haliç'e aktaran 265 yıllık sarnıç ve su terazisinin temizliği büyük ölçüde tamamlandı

Nef 2 Haliç satılık!

Nef 2 Haliç satılık konut seçenenekleri ve bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 4 blok olarak hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Haliç'te Timur Gayrimenkul imzası ile yükseliyor...

Haliç Kılıç Haberi

Haliç Kılıç

Zaferoğlu Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haliç Kılıç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Zaferoğlu Mimari Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Emlak, komisyonculuğu yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...