29 / 04 / 2024

haliç köprüleri onarım

haliç köprüleri onarım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde asfalt yenileme ve onarım çalışması ve sessiz asfalt serimi yapacak.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Malatya Kömürhan ve Tohma köprüleri Aralık'ta açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Önemli projelerden bir tanesi olan dünya için de örnek projelerden bir tanesi Kömürhan Köprüsü ve Tohma Köprüsü'nü inşallah aralık ayında açmak için bütün ekibimizle burada olacağız." dedi.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Meriç ve Tunca köprüleri restorasyona alınacak!

Edirne'deki Meriç ve Tunca köprüleri restorasyon çalışmaları Temmuz'un ikinci yarısında başlayacak.

Edirne'deki Meriç ve Tunca köprüleri onarılacak!

Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne'de yer alan Meriç ve Tunca köprülerinin onarılacağını söyledi.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü onarılıyor!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 12 Haziran'da başlatılan bakım ve onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Köprüdeki iyileştirmeşer 31 Ağustos'ta tamamlanacak.

Sakarya Taşburun ve Yongalık Köprüleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı tamamlanan Akyazı Yongalık ve Taşburun Köprüleri’yle ilgili açıklama yaptı, işte o açıklama....

Maltepe'deki 3 köprü yenileniyor!

İBB İstanbul’un en işlek yerlerinde yer alan köprülerde bakım ve onarım çalışmaları yaptı. Maltepe Altıntepe Köprüsü, Maltepe Küçükyalı Kadir Has Durağı Köprüsü, Maltepe Bostancı Köprüleri yeniden elden geçirilerek tüm İstanbulluların hizmetine sunuldu.

Ordu Dayınlı ve Başkotana Köprüleri restore edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, tarihi Dayınlı ve Başkotana Köprüleri’ni restore etmek üzere çalışma başlattı.

Manisa Gölmarmara Köprüsü onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde 9 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde temizlik, bakım ve onarım çalışması yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışma, sürücülerin yüzünü güldürdü.

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri onarılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprüleri’nde asfalt yenileme ve onarım çalışması ve sessiz asfalt serimi yapacak.

haliç köprüleri onarım Haberi

haliç köprüleri onarım


Haliç Kuzey ve Güney Yan Köprülerinde Asfalt Yenileme ve Onarım çalışmalarının; 22 Ağustos 2016 Pazartesi gecesi 23.00’da başlanarak, 4 Eylül 2016 Pazar günü 06.00’da tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar geceleri saat 23.00’da başlayacak ve sabah 06:00’da tamamlanmış olacak. Böylece gündüz trafiğini kesinlikle etkilemeyecek. 23-00 ve 06.00 saatleri arasında trafik akışı Yan Köprüler kapalı olacağı için, Haliç Köprüsü Ana Gövde üzerinden sağlanacaktır. Sabah 06.00 itibariyle Haliç Köprüsü ve Yanyolları tümüyle trafiğe açık olacak.


Yenilenen asfalt, yoğun trafik akışına daha dayanıklı ve uzun ömürlü, sessiz; Taş Mastik Asfalt özelliğinde olacak. Çalışma; Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü koordinasyonunda, Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından...