01 / 05 / 2024

haliç köprüsü saat kaçta açılacak

haliç köprüsü saat kaçta açılacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan " Bugün açacağımız hat 3,5 km ve 3 istasyon. Ancak dünyanın en zor metro inşaatının gerçekleştiği bir hat oldu " dedi.

Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarının 2. etabı başladı!

Haliç Köprüsü'nde ilk kısmı tamamlanan derz yenileme çalışmasının ikinci etabı saat 24.00'ten itibaren başladı.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Haliç Köprüsü'nde asfalt çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü’nde bugün asfalt çalışması başlatıyor. Onarım ve asfalt yenileme çalışması yaklaşık 2 hafta sürecek.

Hacettepe Köprüsü yarın Başkentray projesi için yıkılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı TCDD tarafından gerçekleştirilecek Başkentray Projesi kapsamındaki Hacettepe Köprüsü'nün yıkım çalışmalarına yarın (Cuma) saat 21.00'de başlanacak.

Yazlık fiyatları Osmangazi Köprüsü'yle uçacak!

Osmangazi Köprüsü, İstanbul İzmir arası mesafeyi 1.5 saat kısalttı. Gebze İstanbul Otoyolu’nun tamamlanmasıyla da iki şehir arası mesafe 3.5 saate inecek.

Osmangazi Köprüsü'nün fiyat tarifesi!

Osmangazi Köprüsü’nden geçişler bayram tatili boyunca ücretsiz olacak. 11 Temmuz saat 07.00’den itibaren köprüden geçişler araç sınıflarına göre 62.10 TL’den başlayıp, 282.15 TL’ye kadar çıkacak.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

Atatürk Köprüsü’nde bakım onarım çalışması başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre Atatürk Köprüsü, bakım-onarım çalışması nedeniyle 04 Şubat 2016 Perşembe günü saat 00:00’dan 04:30’a kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde tabliyeler için son hazırlıklar!

Tamamlandığında halen 8-10 saat süren İstanbul-İzmir yolunu 3,5 saatte indirecek olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünde tabliyelerin yerlerine takılması için son hazırlıklar yapılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 439 metre!

24 saat esasına göre çalışmaların sürdüğü Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde iki yakayı birleştirecek olan 1.408 metrelik ana açıklıktaki tabliyenin 969 metresinin yapımı tamamlandı. Geriye 439 metre kaldı.

İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son hali!

Boğaz’ın Tarihi Yarımada üzerinden çekilen fotoğrafında, Boğaziçi Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve henüz tabliyeleri yerleştirilmekte olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü bir gerdanlık gibi öne çıkıyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım yarın bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım-onarım çalışmalarının yarın sabah tamamlanacağını bildirdi. Metrobüs yolunda gece saatlerinde başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

haliç köprüsü saat kaçta açılacak Haberi

haliç köprüsü saat kaçta açılacak

Şişhane-Haliç Metro Geçiş Köprüsü-Yenikapı Metro Hattı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şişhane-Haliç Metro Geçiş Köprüsü-Yenikapı Metro Hattı'nın Yenikapı Marmaray İstasyonu'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hattın İstanbullulara hayırlı olmasını diledi.


Başbakan Erdoğan, bu hatla İstanbul ulaşımında tarihi bir adım daha atıldığını, Haliç üzerinden Şişhane'nin Yenikapı'ya bağlandığını, 3,5 kilometre uzunluğundaki bu hattın ayrıca Sarıyer Hacıosman'la Yenikapı'yı da metroyla birbirine bağladığını kaydetti.


Erdoğan, Hacıosman, 4. Levent ve Taksim ile diğer istasyonların Yenikapı aktarma istasyonu ile Marmaray üzerinden Göztepe, Maltepe, Üsküdar, Kozyatağı ve Kartal'a bağlandığını belirterek, "Hacıosman'dan metroya binen vatandaşımız Haliç Köprüsü'nden geçerek, Yenikapı'ya ulaşacak. Buradan Marmaray ile karşıya geçecek, oradan da Kartal'a kadar gidebilecek. Artık Taksim-Yenikapı sadece 7,5 dakika. Taksim-Kadıköy artık 24,5 dakika. Taksim'den Kartal...