29 / 04 / 2024

Haliç otel projeleri

Haliç otel projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Katar Haliç'e de ortak oldu! 

Türkiye ile Katar arasında, Katar’ın İstanbul Haliç Altın Boynuz Projesi’ne yatırım yapmasına ilişkin bir anlaşma imzalandı. Fettah Tamince'nin ihalesini kazandığı projede yat limanı ve otel yatırımları yapılacak. 

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Haliç, mega ve konut yatırımları ile değerlendi!

Haliç son dönemlerde mega ulaşım projeleri, konut ve otel projelerinin gözdesi oldu. Haliç'te bu yatırımlar konut fiyatlarını artırdı.

Yatırımcıların tercihi 3 yıldızlı otel projeleri!

Yılın 9 ayında teşvik belgesi alan oteller içinde 3 yıldızlı projeler toplam 60 adetle ilk sırada yer aldı.

Haliç Port için gün sayılıyor!

Etrafındaki fabrikaların temizlenmesiyle yeniden canlanması beklenen Haliç'te yatırım planları artıyor. Haliç Port projesinin başlaması için gün sayılırken bölgede yerli ve yabancı 10 marka otel açtı. 

Reysaş GYO'dan yeni otel yatırımları!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yeni otel projeleri için çalışamlarına devam ediyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven firmanın Türkiye'nin birçok ilinde çalışmalarının olduğu bilgisini verdi.

Bodrum'da turizmciler otel projeleri için yarışa girdi!

YATIRIMCILAR Bodrum’un geleceğine güveniyor. İstanbul’un önemli müteahhitleri konut projelerini ardı ardına açıklarken, turizmciler de otel yarışına girdi.

Halk GYO portföyünü zenginleştirdi!

3. havalimanı ve 3. köprü gibi milli projelerle büyüyen Türkiye, gayrimenkul sektöründe de devleşti. Halk GYO nitelikli ofis, konut ve otel projeleri ile portföyünü zenginleştirdi. Şirket, 2016'da 107.7 milyon TL kâr elde etti.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Haliç otel projeleri Haberi

Haliç otel projeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında konuştu. Obölgenin doldurulup kapatılmasının gündeme geldiğinin belirtilmesi üzere soruları yanıtlayan Erdoğan,  "Eğer burayı temizlemeye kalkarsanız yani bu içerideki çamuru çıkarmaya kalkarsanız, bu yakalar kayar. Böylece çok büyük bir felaketle karşı karşıya kalırız" açıklamasında bulundu.

Haliç'e Vialand kuruluyor

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, bölgede 600 bin metrekarelik bir alanda Vialand'ın kurulduğunu söyleyen Erdoğan, şu açıklamalarda bulundu: "Mesele o ufku verebilmek bunu görebilmek, bunu gördüğünüz zaman birçok şey değişiyor. Ama bunu kendi akışına bırakırsan bunlar olmaz. Şu anda Haliç'te o koku filan vesaire kalmadı, kalmadığı gibi Haliç'te köprüde balık tutuluyor. Balık türleri çok çok arttı. Biz bununla da kalmadık ne yaptık? Boğaz'ı oradan Haliç'e bağladık. Çünkü Boğaz'dan oraya gelen suyla oradaki devir daim...