29 / 04 / 2024

haliç projesi basın toplantısı

haliç projesi basın toplantısı

NEF’in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’un ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 31 Mayıs'ta...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Benesta Basın Ekspres: Hayalden hayata!

"Hayalden hayata" sloganıyla basına tanıtılan Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Projede teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Benesta Basın Ekspres projesi geliyor! Yeni Proje!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Benesta Basın Ekspres projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Benesta Basın Ekspres projesinde teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi 30 Kasım'da basına tanıtılacaktı ancak Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi.

Roya Nova basın lansmanı 21 Aralık'ta!

Roya Yapı’nın ilk projelerinden Roya Nova Projesi için basın lansmanı tarihi belirlendi. Roya Nova basın lansmanı 21 Aralık'ta yapılacak.

We Haliç'te We Ilgın Finans modeli ödeme!

We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede uygulanan We Ilgın Finans modeli ödeme planına göre 48 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor...

216 Koru Plus basın lansmanı 6 Aralık'ta!

Yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren 216 Yapı, şimdi de Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi ‘216 Koru Plus’ı düzenleyeceği basın toplantısı ile tanıtacak.

Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi basına tanıtılıyor. Satya Yayalar basın toplantısı 30 Kasım'da yapılacak. 

haliç projesi basın toplantısı Haberi

haliç projesi basın toplantısı

Timur Gayrimenkul markası NEF şehrin ana arterlerinde tasarım ve mimariyi buluşturan projeler geliştirmeye devam ediyor. Mimarisi, dünyanın en uzun binası Burj El Khalifa’nin tasarımcısı SOM’e; iç mekan tasarımı ise Türkiye’nin dünyaca ünlü ve uluslararası ödüllü tasarım ve mimarlık firması Autoban’a ait olan Nef Haliç projesi, kentsel dönüşümün gözde ilçelerinden birisi olan Haliç’e yeni bir soluk getiriyor.


İnce düşünülmüş yaşam alanları tasarlayan ve bu alanları keşifleriyle zenginleştiren NEF’in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur’un  ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısında; NEF Haliç projesi ile çok kısa zamanda elde edilen satış başarısı, NEF’in yeni proje ve keşifleri ile kentsel dönüşümdeki rolü değerlendirilecektir. Basın toplantısı 31 Mayıs 2013 Fourseasons Bosphorus Balo Salonu'nda...