27 / 04 / 2024

haliç unkapanı geçiş tüneli

haliç unkapanı geçiş tüneli

‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi 11 Temmuz'da!

Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit İnşaatı ihalesi 11 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00 'da gerçekleşecek.

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi mecliste!

‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Projesi’nde çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın “Benim ustalık eserim” olacak dediği ‘Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nde çalışmalar başladı.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün çalışmaları hızla sürüyor!

Yalova- Otoyol AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ali Nebil Öztürk. GebzeOrhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan Körfez Geçiş Köprüsü çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek. Köprünün 2015 yılının aralık ayında trafiğe açılması bekleniyor.

Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları sürüyor!

Otoyol AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ali Nebil Özürk, Gebze Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan Körfez Geçiş Köprüsü çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek "Biz köprünün 2015 yılının aralık ayında trafiğe açılmasını öngörüyoruz'' dedi.

Körfez Geçiş Köprüsü hızla yükseliyor!

Gebze Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan Körfez Geçiş Köprüsü çalışmaları aralıksız sürüyor.Altınova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ndeki çalışmaları incelemek için basın mensupları ile köprünün ayaklarının dikildiği alana gezi düzenledi.

Körfez Geçişi Asma Köprüsü kuleleri yükseliyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı 4'üncü asma köprüsü özelliği taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün inşaatında kuleler hızla yükseliyor. AA ekibi, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsündeki çalışmaları görüntüledi.

TEM otoyolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu yaşanıyor!

TEM otoyolunun Bolu geçişinde İstanbul yönüne ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. Hafta sonu yola çıkan sürücüler nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım zaman zaman aksıyor. Otoyolun Ankara yönünde ise trafik normal seyrediyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün denizdeki ayakları tamamlandı!

İstanbul - İzmir arasını 3.5 saate düşürecek otoyol projesinde, Körfez Geçiş Köprüsü ' nün denizdeki ayakları tamamlandı. 2015 mayıs ayında Altınova- Gemlik arası açılacak...

Körfez Geçiş Köprüsü'yle yılda 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak!

İzmir'i İstanbul'a bağlayacak Gebze-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsünün inşaatı hızla ilerliyor. 1.5 milyar dolarlık maliyetle inşa edilen köprüyle 1 yılda yaklaşık 870 milyon liralık tasarruf sağlanacak

Fikri Işık, Körfez Geçiş Köprüsü’nü inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Dilovası Körfez Geçiş Köprüsü inşaatında incelemelerde bulundu. Köprü çalışmalarını yakından takip eden Bakan Işık'a Kocaeli Valisi Ercan Topaca da eşlik etti...

haliç unkapanı geçiş tüneli Haberi

haliç unkapanı geçiş tüneli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın “Benim ustalık eserim” olacak dediği ‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş’ın 2014 yerel seçimleri öncesinde açıkladığı ve “Benim ustalık eserim olacak” dediği ‘Haliç Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Projesi’ için önemli bir adım atıldı. Daha önce çalışmaları başlayan ve bölgenin zemin haritaları çıkarılan projenin hayata geçmesi için bir adım daha atıldı.


 MECLİS KARARA BAĞLAYACAK


Haliç Su Altı Karayolu Tünel projesi için Fatih ve Beyoğlu,  1/5000 ölçekli Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planlarında tadilat yapılması ve projenin planlara işlenmesine ilişkin İstanbul...