16 / 05 / 2024

haliçte kayık turu

haliçte kayık turu

Haliç bölgesindeki tarihi dokunun korunmasının önemine dikkat çeken EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş Direktörü Özdil Şahin, yeni projelerle arsa ve daire fiyatlarının şimdiden katlandığını söyledi..

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Buzluk termos 300 TL, termo izolasyonlu çanta 135 TL,kayık tabak 27,50 TL...

BİM’in 20 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; buzluk termos 300 TL’ye, termo izolasyonlu çanta 135 TL’ye, kayık tabak 27,50 TL’ye düştü. İşte BİM 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ankara Balık halinde çılgın ucuzluk! Hamsi, karides, levrek! Ankara Balık Hali 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 23 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hali'nde balık fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık fiyat listesi...

Ankara Balık halinde hamsi, levrek, istavrit, çinekop ne kadar? Ankara Balık Hali 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 22 Aralık 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Ankara Balık Hali'nde balık fiyatları ne kadar? İşte 22 Aralık fiyat listesi...

Ankara Hali'nde balık şenliği! 12 kg hamsi 120 TL'ye satışta! Ankara Balık Hali 19 Aralık 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 19 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hali'nde balık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 19 Aralık fiyat listesi...

Miniatürk’te sergilenen Kızkalesi açıldı!

İstanbul Haliç’te bulunan Miniatürk’te sergilenmeye başlanan Kızkalesi minyatürünün açılışına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıktı!

Eyüp'te yükselen Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor. Keten İnşaat' Ltd. Şti. tarafından inşa edilen Keten Haliç, 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşuyor.

Keten Haliç'te ticari alanlar satışa çıkıyor!

Keten İnşaat Ltd. Şti. tarafından inşa edilen,Eyüp’te yükselen ve büyük ilgi gören Keten Haliç’te ticari alanlar da satışa çıkıyor. 6 katlı iki blokta 59 konut ve ticari birimden oluşan Keten Haliç’teki mağazalar sahiplerini bekliyor.

Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Optimum Outlet Adana hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Optimum Outlet Adana Kurban Bayramı'nda kaçta açılacak?

Olivium Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Zeytinburnu Olivium AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olivium Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Olivium, bayramda kaça kadar açık? Olivium kaçta açılacak?

Olimpa AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Olimpa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Olimpa AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Olimpa AVM bayramda kaça kadar açık? Olimpa AVM bayramda kaçta açılacak?

Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Konya hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Konya Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Konya bayramda kaça kadar açık? Novada Konya AVM bayramda kaçta açılacak?

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

haliçte kayık turu Haberi

haliçte kayık turu

Yaklaşan kış aylan İstanbul'daki bir meslek grubu için gelir kaybı demek. 


Bu insanlar, İstanbul'un Haliç bölgesindeki emektarlar kayıkçılar. 

Haliç Köprüsü'nün Sütlüce tarafına taşınması ile gelirlerinin neredeyse yan yanya düştüğünü söyleyen kayıkçılar, "Eskiden işlerimiz iyiydi, ama şimdi insanlar köprüden yürüyerek geçiyor" diyor. Osman bey, artık sadece bu semtte yaşayanların veya özellikle eski alışkanlıklarından vazgeçemeyenlerin kayıklara bindiğini söylüyor. 


GELENEĞİ YAŞATIYORLAR 


"Tarihi Sütlüce Motorlu Sandal iskelesi" adıyla, belediyenin kendilerine sahip çıkması ile dolmuş statüsüne kavuşmuş ve karşı kıyıya geçiş için standart bir ücret tarifesi belirlenmiş. Haliç'te karşı kıyıya geçişin karşılığı 1 lira 75 kuruş. Günde ortalama 50 kişi taşıdıklarını ifade eden Osman bey, "Kimi zaman kazanç çok daha az" diyor. Mazot giderleri başta olmak üzere, masraflar çıkanlınca ellerinde günlük 100 lira da kaldığı oluyormuş 50 lira...