16 / 05 / 2024

Haliçte uygulanan projeler

Haliçte uygulanan projeler

1959 yılında İstanbul Belediyesi'nin üzerinde durduğu en önemli konulardan biri Haliç'in temizlenmesi ve etrafının ıslahıymış. Haliç'in temizlenmesi ve etrafının ıslahı için 300 milyon lira harcanacakmış.

Novu Academic Residences Haliç'te 36 ay taksit! Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planlarıyla!

Nef Novu Academic Residences Haliç'te  Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planları sunuluyor. Projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Rams City Haliç'te daireler 6 milyon 973 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Rams Global imzası taşıyan Rams City Haliç'te dairelerin fiyatları 6 milyon 973 bin liradan başlıyor. Peki Rams City Haliç'te hangi konut tipleri var? Rams City Haliç nerede? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ We Haliç'te son dakika! Dev projede teslimler başlıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan, KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen We Haliç projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Ali Kurt yaptığı We Haliç projesinde etaplar halinde teslimlere başlayacaklarını söyledi.

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Rams City Haliç'te yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç yıl sonu avantajı başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı devam ediyor.

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

RAMS City Haliç’te yerinizi alın! İstanbul’u dolu dolu yaşayın!

RAMS City Haliç ile gerçek İstanbul’u yaşayın. RAMS City, Türkiye’deki 5’inci projesi ile geliyor. İşte detaylar!

TOKİ'den ev almak isteyenlere büyük müjde!  22 ilde ucuz konut fırsatı bugün başladı! Sakın kaçırmayın! İşte il il liste

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 22 ildeki projeler için düğmeye bastı. İşte o projeler...

TOKİ 22 il için düğmeye bastı! O tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! İşte il il proje listesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 22 ildeki yeni projeleri için start verdi. İşte o projeler...  

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

KİPTAŞ We Haliç'te malzeme seçimi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt çalışmaları devam eden We Haliç projesinde malzeme seçiminin yapıldığını dile getirdi.

KİPTAŞ We Haliç'te geoteknik çalışmalar başladı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde ince imalat ve geoteknik çalışmalar başladı.

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

Haliçte uygulanan projeler Haberi

Haliçte uygulanan projeler

Haliç sayfiye yeri haline getirilecek


Bunun için 300 milyon lira harcanacak.

  

  Şehirdeki imar faaliyetletinden olarak Kabataş Meydanı'nın tanzimi işi, bu hafta içinde tamamlanacak, bundan sonra Dolmabahçe Meydanı'nın tanzimine başlanacaktır. Dolmabahçe Cami meydanına isabet eden yol İ.E.T.T İdaresi tarafından mozayik parke olarak inşa edilecektir. 

  İstanbul Belediyesi'nin üzerinde durduğu en önemli bir konu da Haliç'in temizlenmesi ve etrafının ıslahıdır. Haliç'te bazı fabrikaların kaldırılması ve başka yerlere nakledilmesi kararlaştırılmıştır.

  Haliç temizlendikten sonra, bu havalinin iki yakası da güzel binalar ve gazinolarla süslenecek, bir nevi sayfiye yeri mahalli haline getirilecek, bugünkü mezbelikten kurtarılacaktır.

  Bu hususta hazırlanan plan, yakında tatbik mevkine konacaktır. Haliç'in ıslahına 300 milyon lira harcanacaktır.


Hürriyet Gazetesi 2 Eylül 1959



Abdullah Kutalmış...