04 / 05 / 2024

Halid Tadmori

Halid Tadmori

Lübnanlı Prof. Dr. Mimar Halid Tadmori, “Sultanın Taç İncisi Beyrut”u anlatan fotoğraf sergisiyle Sultan Abdülhamit Han döneminin Beyrut’una ışık tutuyor. Pendik Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi, önemli bir tarihi sergiye ev sahipliği yapıyor.

Bilsam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Halid Bilğin tarafından kuruldu.

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halid İnşaat Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ümit Şahin tarafından kuruldu.

Velvet Yapı Taahhüt Hizmetleri Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Velvet Yapı Taahhüt Hizmetleri Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Halid Kurt tarafından kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Homista Property Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Homista Property Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de A. Talha Kurt ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arak İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halid Babelli tarafından açıldı.

Abdülkadir Akkuş yeni şirket kurdu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta kuruldu. Trends Property Gayrimenkul, Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trends Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Türkiye Batı Şeria'daki OSB inşalarına destek verecek!

Filistin Ekonomi Bakanı Halid el-Useyli, Türkiye'nin Batı Şeria'da bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasına destek sağlayacağını dile getirdi.

KSF Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KSF Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halid Kosif tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü sıkıntılarını aşacak!

AGİAD Başkanı Halid Milli ve ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, inşaat sektöründe gelinen son noktayı değerlendirdi.

Yemen'de yeniden imar faaliyetleri başlıyor!

Yemen Dışişleri Bakanı Halid Yemani, uzun süredir Husiler ile yaşanan çatışmalar dolayısıyla ülkede meydana gelen yıkım için yeniden imar projelerine yoğunlaştıklarını açıkladı...

Halid Tadmori Haberi

Halid Tadmori

Sultan Abdülhamit Han Dönemindeki Beyrut’u anlatan Prof. Dr. Mimar Halid Tadmori’ne ait “Sultanın Taç İncisi Beyrut: İstanbul’dan Lübnan’a Uzanan Şehir Modernleşme Çağı” isimli fotoğraf sergisi açıldı. Dönemin eserlerini ve yaşamı belgeleyen 50 tarihi fotoğrafın yer aldığı sergide,  Sultan Abdülhamit Han’ın Baş Tacı Lübnan ve bu tacın incisi Beyrut’taki görkemli yaşam gözler önüne seriliyor. Dönemin Beyrut’una na ait meydanlardan devlet binalarına, istasyonlardan yollara çeşitli görüntülerin fotoğrafları, tarihe de ışık tutuyor.  İçlerinde en eskisi 1863'te  çekilmiş fotoğraf, faytonlar için yapılan bir yolu görüntülemiş. Dikkat çeken fotoğraflar arasında 1797 Abdülhamid Han için yapılmış bir saat kulesi de yer alıyor. Açılışta konuşan Prof. Dr. Mimar Halid Tadmori, Abdülhamid Han’ın Beyrut’a yatırımlarının oldukça fazla olduğunu, bu durumdan etkilenen dönemin Alman İmparatoru Wilhelm’in “Beyrut, Sultan’ın...