26 / 07 / 2024

Halil Akgül salıpazarı

Halil Akgül salıpazarı

Samsun Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül kimdir? Halil Akgül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Akgül, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Akgül..

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Döviz kurlarının etkisi ile altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. 19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

5 Eylül Salı dolar ne kadar? Dolar kuru bugün ne kadar? Güncel dolar alış satış fiyatı

5 Eylül Salı günü dolar kuru döviz almak isteyenler ve bozdurmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Dün dolar/TL kuru 26,77 liradan işlem gördü. Peki bugün dolar/TL kuru ne kadar? 5 Eylül 2023 dolar kaç lira?

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ne? İşte 13 Eylül Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son durum araştırılıyor. İşte 13 Eylül Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 6 Eylül Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 6 Eylül Salı çeyrek,yarım, ons altın, cumhuriyet altını yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Altı almak isteyen vatandaşlar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırma yapıyor. İşte 6 Eylül Salı 2022 çeyrek altın fiyatları…

BİM Salı kataloğu yayımlandı! İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM Market'in 6 Eylül Salı aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, BİM'e bugün hangi aktüel ürünler gelecek, BİM 6 Eylül Salı kataloğundaki ürünlerin fiyatı ne kadar olacak? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM'in 6 Eylül Salı kataloğu yayımlandı! İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM Market'in 6 Eylül 2022 Salı aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, BİM'e bu hafta hangi aktüel ürünler gelecek, BİM 6 Eylül Salı kataloğundaki ürünlerin fiyatı kaç TL olacak? İşte BİM aktüel ürünler 6 Eylül 2022 kataloğu fiyat listesi...

BİM'in 6 Eylül Salı kataloğu belli oldu! İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM Market'in 6 Eylül Salı 2022 aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, BİM'e bu hafta hangi aktüel ürünler gelecek? BİM 6 Eylül Salı kataloğundaki ürünlerin fiyatı kaç TL? İşte BİM aktüel ürünler 6 Eylül Salı kataloğu fiyat listesi...

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Halil Akgül salıpazarı Haberi

Halil Akgül salıpazarı

Halil Akgül kimdir?

Halil Akgül, 1964 yılında Salıpazarı ilçemizde doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Gökçeli İlköğretim okulunda tamamladı.

1980 yılında Samsun Ticaret Lisesinden mezun oldu.1999 yılından itibaren Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürütmekte olan Belediye Başkanı Halil AKGÜL 2004 Yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden İl Genel Meclis Üyesi Seçildi.

İl Genel Meclisinde Denetim Komisyon Başkanlığı,Ticaret ve Sanayi Komisyonu Başkanlığı ile İl Daimi Encümenliği görevlerinde bulundu.

29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde oyların rsquo; ını alarak Adalet ve Kalkınma Partisinden Salıpazarı Belediye Başkanlığına seçildi.29 Mart 2009 ‘dan bu zaman kadar İlçemizde Belediye Başkanlığı yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babası.


Samsun Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ün mesajı:


"Güler yüzlü, Hızlı ve Kaliteli Hizmet Üretmek İçin Çalışıyoruz.


Beş yıllık görev süremizin birinci...