18 / 05 / 2024

Halil Alparslan

Halil Alparslan

Yalı Emlak Real State broker'ı Halil Alparslan canlı yayınımızda gayrimenkul sektörüne yönelik açıklamalar yaptı.

Halil Alparslan: İnşaat yasağında süre kısaltılmalı!

Altı aylık yasağın inşaatların bir sezonda bitmesine engel olduğunu belirten Halil Alparslan, Bodrum'un önümüzdeki yıllarda daha da büyük ilgi göreceğini ve buna göre planlama yapılması gerektiğini söyledi

Halil İbrahim Alparslan: İzmir'de gayrimenkuller değerini kaybedecek!

İzmir’deki yapılaşmanın endişe verici boyutlar ulaştığını söyleyen Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Alparslan; "İzmir Betonlaşıyor, Cazibesini Kaybediyor" dedi...

İsrail El-Halil'de 1500 dönüm araziye el koydu!

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El-Halil şehrindeyaklaşık 1500 dönüm araziye el koyd

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Alparslan Türkeş'in evi müze oldu! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan doğduğu evin müzeye çevrilmesi için talimat vermişti. Müzenin açılışı bugün yapıldı. 

Alparslan Türkeş'in evi müzeye dönüşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin Kurucu Genel Başkan merhum Alparslan Türkeş'in KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan doğduğu evin müzeye çevrilmesi için talimat verdi.

Halil Ersoy: Tapu harcı düşürülmeli!

Tapu harcı oranlarının yükselmesiyle sıkıntıya girdiklerini söyleyen emlakçı Halil Ersoy, yüzde 3 olan oranın yüzde 1’e düşürülmesini istedi. Ersoy, dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için konut faizi oranının yüzde 1’in altına düşmesi gerektiğini kaydetti.

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Trabzon Molla Halil Camisi'nin inşaatı yeniden başladı!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 2006 yılında yapımına başlanan Molla Halil Camisi'nin inşaatı kiliseye benzetildiği için durmuştu. İnşaat çalışmaları 2 yıl aradan sonra yeniden başladı.

İsrail'den El Halil'e konut inşası planı!

İsrail Savunma Bakanı Liberman, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil bölgesindeki yasa dışı Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesi için ek konut inşası planlandığını açıkladı.

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

Kars'ta Sultan Alparslan Külliyesi için yıkımlara başlandı!

Kars’ta Faikbey Caddesi üzerinde yapılacak Sultan Alparslan Külliyesi inşaatında bulunan binaların yıkım çalışmalarına başlandı..

Halil Alparslan Haberi

Halil Alparslan

Yalı Emlak Real State brokerı Halil Alparslan canlı yayınımızda sektör değerlendirmesi yaptı. Bu yıl 4-8 Kasım tarihlerinde düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda canlı yayın konuğumuz olan Alparslan, "Fuar çok güzel gidiyor. Körfez ülkelerinden yoğun bir ilgi var. Bugün ve yarın daha kalabalık olacağını düşünüyoruz" dedi. 


Dap Yapı, Astaş Holding, Ofton, Aksoy Grubu gibi önemli gayrimenkul firmalarının Bodrum'da büyük yatırımlar yaptığını belirten Alparslan, Bodrum'un İstanbul'un 3. yakası olduğunu söyledi. 12 yıldır kendi içinde çok büyüdüklerini anlatan Halil Alparslan Yalı Emlak Real State hakkında da bilgiler verdi. "5 kolda hizmet veriyoruz. Emlak sektöründe iddialıyız" dedi.


Bodrum'da gayrimenkulün çok hızlı değerlendiğini söyleyen Alparslan, en düşük daire fiyatlarının 300 bin liradan başlangıç gösterdiğini ve milyon dolarlara kadar çıktığını söyledi. İlçede bir gayrimenkulün yıllık yüzde 20-50 arasında...