02 / 05 / 2024

Halil Arda icra takibi

Halil Arda icra takibi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

İzmir Gaziemir'de 12 bin konutluk kentsel dönüşüm!

Gaziemir’de Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına start verildiğinin altını çizen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Mevcut 5 bin 500 konut yıkılıp 12 bin konutluk bir mahalle yaratılacak" dedi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için müjdeyi verdi. Arda kentsel dönüşümün İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılacağını dile getirdi.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

İzmir Gaziemir'de kirasını ödeyemeyen esnafa icra takibi!

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı.

İzmir Aktepe ve Emrez mahallelerinde kentsel dönüşüm çıkmazı!

1 milyon 220 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanı olan İzmir Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Projesi 8 yıldır “ekonomik kriz” engeline takılırken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sorunun çözümü için adım attı. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Halil Efe vefat etti!

Küçükçekmece Belediyesi’nde iki dönemr meclis üyeliği yapan Halil Efe vefat etti. Halil Efe’nin cenaze namazı öğlen namazını takiben Bağcılar’da bulunan İmam Zeynel Abidin Cami’nde kılınırken cenazesi ise Kanarya Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Halil Mazıcıoğlu: Enerjiye yatırım yapmak isteyenlere yol açılıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, rüzgar enerjisinde dünyanın yenilik peşinde olduğunu bildirdi. Enerjiye yatırım yapmak isteyenlere yol açılıyor...

Halil Mazıcıoğlu: Yenilenebilir enerji için babayiğit aranıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı olan Halil Mazıcıoğlu: "Yenilenebilir enerji için kimin ne yatırımı varsa 24 saat emirlerindeyiz" dedi.

Halil İbrahim Demirhan: Türkiye'ye 1 yılda 1.5 milyar dolar getirmeye talibim!

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi...

Halil İbrahim Demirhan: Ülkeme 1 yılda 1.5 milyar dolar getirmeye talibim!

Ağaoğlu Ortadoğu ve Dünya Temsilcisi Halil İbrahim Demirhan, "Bürokratik engeller kalksın, ülkeme 1 yıl içinde 1.5 milyar dolar yabancı sermaye getirmeyi taahhüt ediyorum" dedi...

Halil Arda icra takibi Haberi

Halil Arda icra takibi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren esnafa destek amacıyla yardım paketi duyurmuştu. İçinde 1000 TL'lik kira yardımına da yer verilen paket kirasını ödemekte zorluk çeken milyonlarca küçük esnafta büyük mutluluk yarattı. Sabah'tan Ertan Gürcaner'in haberine göre; yine aynı paket kapsamında yerel yönetimlere kira indirimi ve erteleme yetkisi tanındı. Türkiye genelinde birçok belediye başkanı mülkiyeti belediyeye ait taşınmazlarda kiracı konumunda olan esnaftan kira almayacağını açıklarken Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, tepkilere neden olan bir adım attı.

İCRA TAKİBİ BAŞLATTI

Arda, ilçede faaliyet gösteren iki esnaf için birikmiş kira borçları sebebiyle icra takibi başlattı. Olay, Gaziemir Belediye Meclisinin AK Partili Grup Başkan Vekili Uğur İnan Atmaca'nın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Atmaca paylaşımında,...