05 / 05 / 2024

Halil Avcı turizm ödülü

Halil Avcı turizm ödülü

Adana'da tarihi bir konağı restore ederek, turizme kazandıran Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı'ya, bölge turizmine katıklarından dolayı Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası tarafından teşekkür plaketi verildi.

Dreamsterdam'da 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Halil Avcı Şirketler Grubu tarafından Adana Seyhan'da yükselen Dreamsterdam'da daire fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Cemil Avcı, Halil Avcı ve Mustafa Büyükyenigün ortaklığında kuruldu.

Paysan Yapı İnşaat Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Paysan Yapı İnşaat Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi  Avcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile  İbrahim Halil Puse kuruldu.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baydu Turizm Seyahat Acenteleri Otelcilik Ve İnş.Gıda Oto.İth.İhr. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Baydu ve Rıdvan Seven ortaklığında kuruldu.

Newtaksim Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newtaksim Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Avcı ve Halit Gündüz ortaklığında kuruldu.

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H Eren Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda Sher Mohammad Ahmedi ve Halil Eren ortaklığında kuruldu. 

Eskina Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskina Turizm Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Onutçu, Ateş Beyhan ve Mehmet Ümit Çelik ortaklığında kuruldu. 

Avus Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Avus Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Küçükarslan tarafından kuruldu.

Albazzaz Zehebi Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albazzaz Zehebi Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amer Albazzaz tarafından kuruldu. 

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Önder tarafından kuruldu. 

Halil Avcı turizm ödülü Haberi

Halil Avcı turizm ödülü

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) 21 Şubat Dünya Rehberler Günü dolayısıyla Çukurova'da turizmin gelişmesi için çalışan kişi ve kurumları ödüllendirdi. İlki geçen yıl gerçekleştirilen "Çukurova Turizm Ödülleri" töreninin ikincisi Adana Anemon Oteli'nde yapıldı. 



Düzenlenen ödül töreninde, ADRO tarafından işadamı Halil Avcı'ya Tarihi Salih Bosnalı Konağını yok olmaktan kurtarıp turizme ve Adana'ya ilk butik oteli kazandırdığı için plaket sunuldu. Avcı'ya plaketini ADRO Onursal Başkanı Osman Özbuldu, verdi. Halil Avcı ise ADRO yönetimine ve turizm camiasına teşekkür ederek, söz konusu konağı restore ederken, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. 



HOTEL BOSNALI HAKKINDA


Hotel Bosnalı, Seyhan Nehri kıyısında, Adana' nın binlerce yıllık geçmişe sahip tarihi Tepebağ semtinde yer alıyor. 19. yüzyıl sonu ve 20. yüzyıl başı Adana'sının önemli şahsiyetlerinden Bosnalı Salih Efendi' nin 1889...