24 / 07 / 2024

Halil Canikli

Halil Canikli

Kaan İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Limited Şirketi, Halil Canikli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

El Halil'de Yahudi mahallesi projesi nedeniyle greve gidildi!

İsrail yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El Halil'de "Yahudi mahallesi kurulması" projesi sebebi ile El Halil'de genel greve gidildi ve kepenk kapatıldı...

İsrail El-Halil'de 1500 dönüm araziye el koydu!

Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ), İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde yer alan El-Halil şehrindeyaklaşık 1500 dönüm araziye el koyd

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

Halil Ersoy: Tapu harcı düşürülmeli!

Tapu harcı oranlarının yükselmesiyle sıkıntıya girdiklerini söyleyen emlakçı Halil Ersoy, yüzde 3 olan oranın yüzde 1’e düşürülmesini istedi. Ersoy, dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için konut faizi oranının yüzde 1’in altına düşmesi gerektiğini kaydetti.

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Trabzon Molla Halil Camisi'nin inşaatı yeniden başladı!

Trabzon'un Ortahisar İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde 2006 yılında yapımına başlanan Molla Halil Camisi'nin inşaatı kiliseye benzetildiği için durmuştu. İnşaat çalışmaları 2 yıl aradan sonra yeniden başladı.

İsrail'den El Halil'e konut inşası planı!

İsrail Savunma Bakanı Liberman, işgal altında bulunan Batı Şeria'nın güneyindeki El Halil bölgesindeki yasa dışı Yahudi yerleşim biriminin genişletilmesi için ek konut inşası planlandığını açıkladı.

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Engin İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Ergin tarafından kuruldu. 

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Halil Aybar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Aybar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Aybar tarafından kuruldu. 

İbrahim Halil Yanmaz'dan 3 yeni şirket!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, bugün 3 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 25 milyon 370 bin TL olarak belirlendi. 

Nurettin Canikli'den Hulusi Akar'ın cami haberlerine açıklama!

Milli Savunma Bakanı Canikli, Orgeneral Akar’ın memleketinde cami yaptırdığına ilişkin haberler açıklama yaptı. 

Halil Canikli Haberi

Halil Canikli

Kaan İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Limited Şirketi, Halil Canikli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Kaan İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemesinin bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak toptan satışını yapan aracılar (inşaat demiri ve kerestesi hariç) 


Kaan İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Limited Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent Ticaret Merkezi, 10-Z 203 B10...