20 / 05 / 2024

Halil Çoşkun

Halil Çoşkun

İstanbuluye Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 18 Ocak 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Halil Çoşkun ve Yılmaz Koyuncu ortaklığıya kuruldu...

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Asoslular Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asoslular Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Şevki Çoşkun tarafından kuruldu.

Alfa Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Oğuzhan Köksal, Kaşif Teker ve Mehmet Genç ortaklığında kuruldu.

Total Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Total Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoşkun tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Kofi Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kofi Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Utku Çoşkun tarafından kuruldu.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile L.Angelique Bruign ve Nilgün Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Halil Çoşkun Haberi

Halil Çoşkun

20 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü emlak, gayrimenkul, konut ve ticari gayrimenkuller, toplu konutlar, plazalar, marketler, depolar, villa, tatil köyleri, devremülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor tesisleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, satış ve kiralama işlemlerine aracılık etmek, bunların komisyonculuğunu yapmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Etiler Mahallesi İncesu Sokak Erguvan Apartmanı NO: 11/1  adresinde faaliyete geçirildi. 18 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Halil Çoşkun ve Yılmaz Koyuncu ortaklığıya...