07 / 05 / 2024

halil demir tatil tercihi

halil demir tatil tercihi

Milliyet Emlak sayfasının bu haftaki konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamil Demir oldu. Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti.

Kastamonu'da öğrenciler üşümesin diye kulübe yaptı!

Kastamonu'nun Azdavay ilçesine bağlı Sada köyünde yaşayan Halil Demir, taşımalı sistemle okula giden çocukların üşümemesi için yol kenarına yaptığı kulübede soba yakarak, bekleyen çocukların ısınmasını sağlıyor...

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Albayrak ve Hamdi Demir ortaklığında kuruldu. 

İntegral Demir Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Demir Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Koç tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi'nde kuruldu.

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. açıldı!

Vatantur Turizm Seyahat Acentalığı Telekomünikasyon Gıda İnşaat Teks. ve İth.İhr.Ltd.Şti.Vatantur 3 Şb. Halil Demir Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Fatih , Aksaray Mahallesi'nde kuruldu.

Halil Demir Ödemiş teleferik projesi hakkında bilgi verdi!

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na Ödemiş'in önemli projelerinden olan teleferik projesi ve bölge açısından önemi hakkında bilgi verdi...

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nin inşaatı 7 ayda tamamlanacak!

İzmir Ödemiş'te inşaat çalışmaları duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nin ikmal ihalesi 10 Aralık Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, hastanenin 7 ayda tamamlanacağını belirtti.

Turizm sektöründe bayramda talep yoğunluğu bekleniyor!

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, tatil planlarını Ramazan ayı sonrasına erteleyenlere ve bayram tatiliyle yıllık iznini birleştirmeyi planlayanlara uyarılarda bulundu.

Hamit Demir'in tatil tercihi Güney Amerika!

Milliyet Emlak sayfasının bu haftaki konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamil Demir oldu. Demir, iş yaşamı dışında gündelik hayatına ilişkin olarak yapmayı sevdiği şeylerden, hobilerinden bahsetti.

Demir-Çelik sektörü uluslararası alanda umut vaat etmiyor!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin, Paris'te düzenlenen 72. Uluslararası İnşaat Demiri İhracatçıları ve Üreticileri Birliği toplantısına katıldı..

Demir Çelik sektörüne Ortadoğu darbesi!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şahin yaptığı açıklamada "Uluslararası alanda yaşanan gelişmeler Türk demir-çelik sektörü açısından umut vaat etmiyor" dedi

Demir İnşaat ev alanı tatile gönderiyor!

Demir İnşaat, İstanbul Avrupa yakasının ilk akıllı ev projesi Demir Romance için kampanya başlattı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ev alacak çiftler 4 günlük tatil kazanacak.

Halil Demir: Ödemiş'e il olmak yakışır!

İlçenin turizm, tarihi ve doğal güzellikleriyle il olmayı çoktan hak ettiğini belirten Demir, "Ödemiş'e il olmak yakışır. Zaten bu yönde çok büyük bir talep var. Ödemiş il olması için tüm özellikleri taşıyor" dedi

Ödemiş'e il olmak yakışır!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in gündeme getirdiği Ödemiş'in il olması önerisine AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir de destek verdi. Demir, İlçenin il olmayı çoktan hak ettiğini belirtti.

halil demir tatil tercihi Haberi

halil demir tatil tercihi

Nasıl bir evde yaşıyorsunuz? 

Çocukluğum Bakırköy Bahçelievler'de geçtiği için buradan hiçbir zaman kopamadım. Şu an ailemle birlikte oturduğumuz evimiz de Ataköy'de. 


Bir gününüz nasıl geçer? 

Günümün geneli toplantılar ve iş görüşmeleriyle geçiyor ama mutlaka kendime ve aileme de kaliteli zaman ayırıyorum. Kendime ve aileme ayırdığım zaman ne kadar kaliteli olursa, işe ayırdığım vakitten de o kadar keyif alıyorum. Her gün sabah erken kalkar ve mutlaka sporumu yaparım. Kahvaltı ve akşam yemeğinde ailemle olmaya özen gösteririm. 


İş dışındaki hobileriniz neler? 

Benim en büyük hobim çocuklarımda-. Çocukları çok seviyorum. Çocuklarımla geçirdiğim vaktin yerini başka hiçbir şey tutamaz. Çocuklarımızla geçmişe, bugüne ve geleceğe ilişkin sohbetler yapmayı güzel bir alışkanlık haline getirdik. Bunun haricinde tenis oynamayı, ata binmeyi ve doğa yürüyüşleri yapmayı severim. 


Enstrüman çalar mısınız? 

Aslında ben saz çalardım...