05 / 07 / 2024

Halil Ertaş

Halil Ertaş

Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi Anonim Şirketi, Yakup Keleş, Vedat Demir, Halil Ertaş, Yılmaz Şahin, Hulusi Şentürk tarafından 100 milyon TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu.

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Halil Proje Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Halil tarafından kuruldu. 

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erta Kardeşler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal2da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Yaşar tarafından kuruldu. 

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Halil Aybar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Aybar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Aybar tarafından kuruldu. 

İbrahim Halil Yanmaz'dan 3 yeni şirket!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, bugün 3 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 25 milyon 370 bin TL olarak belirlendi. 

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ertaşsan İnşaat Elektrik Havalandırma Mekanik Sıhhi Tesisat İzolasyon Mobilya San.Tic.Ltd.Şti. Seda Toper 20 bin TL sermaye ile bugün tarafından kuruldu. 

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Ertaş Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Osman Ertaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Halil Kocaer'den Hidayet Koyu açıklaması!

KAŞ Belediye Başkanı Halil Kocaer, Hidayet Koyu'yla ilgili açıklama yaptı.Başkan Kocaer, ilçenin eskilerinden Özden ailesine ait olan koyun baba Hidayet Özden'in ölümü sonrası çocukları Ali, Hatay ve Kemal Özden'e geçtiğini anlattı.

Halil Ersoy: Gayrimenkul uzun dönemde kar sağlıyor!

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu

Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın inşaatı son hızla ilerliyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereği olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu tesisleri yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Halil Ertaş Haberi

Halil Ertaş

Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi Anonim Şirketi, Yakup Keleş, Vedat Demir, Halil Ertaş, Yılmaz Şahin, Hulusi Şentürk tarafından 100 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.


Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi Anonim Şirketi iş konusu; 1. Şirketin amacı ve başlıca faaliyet konuları şunlardır: a) Belgelendirme ;  ulusal ve uluslararası düzeyde hazırlanan standartlara yada hazırlanan diğer spesifikasyonlara göre ürün, kişi, yönetim sistemleri, kurum ve sektörel belgelendirme ve sertifikasyon çalışmaları yapmak, yaptırmak ara denetim ve gözetim, yerinde denetim, her türlü eğitim çalışmalarını yapmak yada yaptırmak, belgelendirme alanlarına yönelik inceleme ve araştırma geliştirme çalışmalarını yürütmek, gerektiğinde ulusal ve uluslararası standart geliştirme faaliyetlerine katılmak, b) Deney, Laboratuvar ve Test ; ulusal ve uluslararası faaliyetler kapsamında insan sağlığını önemseyen her türlü sağlık, gıda, giyim, kimyasal  vb, teknik ve teknolojiye...