10 / 05 / 2024

Halil Güvener

Halil Güvener

HMN Planlama İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi, Halil Güvener Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 19 Ekim'de Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Ankara-Sivas YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının ne zaman işletmeye açılacağına ilişkin soru önergesi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Gümüssoy Isı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüssoy Isı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Halil Tuna tarafından kuruldu.

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Halil Güvener Haberi

Halil Güvener

HMN Planlama İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi, Halil Güvener Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 5 milyon TL sermaye ile 19 Ekim'de Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde kuruldu.


HMN Planlama İnşaat ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi iş konusu; I- Proje yönetimi ve kontrolörlük  müşavirlik hizmetleri: Her türlü şehir planlaması, avan projeleri, her ölçekte imar planları, mastır plan programları, fizibilite yapımı, danışmanlık, hizmet alımı, etüd araştırma, plan proje, labaratuvar ve bilgisayar merkezleri tesisi kurma ve işletmesi, çevre sağlığı standartlarının arıtma tesislerine ilişkin yeni inşaat metodlarının araştırılması etüdü projelendirilmesi müşavirliğini yapmak, veri toplama kaynakların kullanımı, inşaat metodlarının ve inşaat kontrol sistemlerinin geliştirilmesi ve benzeri konularda danışmanlık yapmak. Ülkemizde konut ihtiyacının giderilmesi için gerçekleştirilen toplu konut üretiminde, ülke koşullarına uyarlanabilen çağdaş teknolojilerin gelişmesini sağlayacak şekilde,...