05 / 05 / 2024

halil ibrahim boztepe ve serkan boztepe

halil ibrahim boztepe ve serkan boztepe

İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Boztepe ve Mimar Serkan Boztepe, bu alanların yanı sıra gayrimenkul geliştirmek için Boztepe Yapı adında bir şirket kurdu. Boztepe Yapı'nın hedefinde kentsel dönüşüm ile butik projeler gerçekleştirmek var.

Boztepe Yapı 3 Temmuz'da basın toplantısı düzenliyor!

Halil İbrahim Boztepe ve Serkan Boztepe, İstanbul’un merkezi semtlerinde gayrimenkul projeleri geliştirmek için artık Boztepe Yapı çatısı altında birlikte faaliyet gösterecek. Boztepe Yapı 3 Temmuz'da basın toplantısı düzenleyecek.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Halil İbrahim Alparslan: İzmir'de gayrimenkuller değerini kaybedecek!

İzmir’deki yapılaşmanın endişe verici boyutlar ulaştığını söyleyen Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Halil İbrahim Alparslan; "İzmir Betonlaşıyor, Cazibesini Kaybediyor" dedi...

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

İbrahim Halil Yanmaz'dan 3 yeni şirket!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, bugün 3 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 25 milyon 370 bin TL olarak belirlendi. 

Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın inşaatı son hızla ilerliyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereği olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu tesisleri yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı!

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Meydanı’nda inşa edilecek olan Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı. Törene, AK Parti Ankara milletvekilleri Aydın Ünal ve Yalçın Akdoğan da katıldı

Halil Ersoy: İnşaat sektörü güvende!

ATSO Emlak Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, “15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimi, piyasalarda yarattığı kısa süreli çalkantının ardından ekonomideki olumlu seyri fazla olumsuz etkilememiştir." dedi

Şehit Halil Kantarcı'nın yetimhane hayali gerçek oldu!

15 Temmuz şehitlerinden Halil Kantarcı’nın hayali olan yetimhanenin temeli, Sri Lanka Watadeniya bölgesinde atıldı. Kantarcı'nın adını taşıyacak yetimhane için gereken 350 bin lira 10 gün içinde toplandı.

İsrail güçleri El Halil'de bir evi yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'da El Halil kentinin Dura ilçesinde Filistinli Amayira ailesine ait bir evi yıktı. Yıkıma gerekçe olarak Amayira ailesinin oğullarından Muhammed Abdulmecid Amayira'nın geçen ay İsraillilere yönelik bir silahlı saldırıda bulunduğu iddiası gösterildi.

Halil Ekşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Ekşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Halil Ekşi tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Ordu Boztepe'ye 800 kişilik seyir terası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, adına türküler yakılan, her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği, 520 rakımlı Boztepe'ye 800 kişilik dev seyir terası kuruyor.

Ordu Macera Parkı için Boztepe'deki bazı binalar yıkılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Macera Parkı kapsamında Boztepe’de peyzaj değişimine gideceğiz. Burada yer alan bazı işletmelerle konuşarak, buraları yıkacağız.” dedi.

Şehit Halil Kantarcı'nın hayali yetimhanenin temeli bayramda atılacak!

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Çengelköy'de şehit olan Halil Kantarcı'nın adına Sri Lanka'da inşa edilecek yetimhane için 15 gün önce başlatılan kampanya, Diyarbakır'dan bir hayırseverin 45 bin liralık yardımıyla tamamlandı

halil ibrahim boztepe ve serkan boztepe Haberi

halil ibrahim boztepe ve serkan boztepe

İnşaat sektöründe mimarlık ve mühendislik alanında 1996 yılından bu yana projelere imza atan İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Boztepe ve Mimar Serkan Boztepe, bu alanların yanı sıra gayrimenkul geliştirmek için Boztepe Yapı adında bir şirket kurdu. Kasım 2013'te faaliyetlerine başlayan Boztepe Yapı'nın hedefinde kentsel dönüşüm ile butik projeler gerçekleştirmek var. 


Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe, Boztepe, İstanbul'da Kadıköy, Üsküdar, Fatih, Şişli. Bakırköy ve Beşiktaş gibi semtlere odaklandıklarını belirterek, "Şu anda Koşuyolu. Suadiye ve Salacak'ta üzerinde çalıştığımız projelerimiz var. Koşuyolu'nda 59 daireli, Salacak'ta deniz manzaralı 12 daireli, Suadiye'de de 24 daireli butik bir proje yapacağız. Bu çalışmalarımızda son aşamaya geldik" dedi. Boztepe, Adapazarı'nda da bir projeleri olduğunu ifade ederek, "Boztepe Yapı'nın mimarlık kolu Boztepe Mimarlık, Adapazarı Sapanca Gölü kenarında,...