16 / 05 / 2024

Halil İbrahim Demir

Halil İbrahim Demir

Demirkır Metal Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi'nde kuruldu.

Arden Harita Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Harita Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de İbrahim Halil Taşdemir tarafından kuruldu.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahg Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Güler tarafından kuruldu.

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Bartek İnşaat Metal Otomotiv Reklam Teknoloji Ve Telekomünikasyon Hizmeti Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ersundu tarafından kuruldu.

Mansbro Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansbro Yapı Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Ateş tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Ekspertiz Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şehidoğlu tarafından kuruldu.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Otel Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Halil İbrahim Demir Haberi

Halil İbrahim Demir

Demirkır Metal Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta  Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi'nde kuruldu. 


Demirkır Metal Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; METAL 1-Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. 2-Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak 3Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak. Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, her...