29 / 04 / 2024

Halil İbrahim Doğan kimdir

Halil İbrahim Doğan kimdir

Kuzen Mobilya'nın genç ve çalışkan patronu Halil İbrahim Doğan, "Siteler'in Türkiye mobilya sektörü istihdamındaki payı yaklaşık olarak %10 civarındadır. Tabi bu kayıtlı çalışanlar üzerinde verilen değer'' dedi.

Akhisar'a yeni otogar mı yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ve şehir içi toplu taşıma durak başkanlarını ağırladı. Ergün hedeflerinin Akhisar'a 3 yıl içerisinde yeni otogar yapmak olduğunu söyledi...

Siteler'in mobilya sektöründe etkisi yüzde 10!

Kuzen Mobilya'nın genç ve çalışkan patronu Halil İbrahim Doğan, "Siteler'in Türkiye mobilya sektörü istihdamındaki payı yaklaşık olarak %10 civarındadır. Tabi bu kayıtlı çalışanlar üzerinde verilen değer'' dedi.

İbrahim Halil Kırşan kimdir?

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Kırşan, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti. Peki, İbrahim Halil Kırşan kimdir? İbrahim Halil Kırşan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Doğan Enerji ve Aytemiz ortak oluyor!

Doğan Holding bağlı ortaklığı Doğan Enerji Yatırımları ile Aytemiz Akaryakıt Dağıtım arasında, Aytemiz Akaryakıt paylarının alımına yönelik ortaklık görüşmelerine başlandığını duyurdu..

Doğan Dağ kimdir?

Bolu Kıbrıscık Belediye Başkanı Doğan Dağ kimdir? Doğan Dağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doğan Dağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Doğan Dağ..

Doğançay'da imar adımı!

Bayraklı Belediyesi, Doğançay Mahallesi'nin 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adımı attı. 1/1000 ölçekli imar planı uygulaması, yaklaşık 3 bin nüfusa sahip 580 dönümlük mahallenin tamamını ilgilendiriyor.

Doğançay imarla yeni Şirince olacak!

İzmir'in merkezinde yeni bir Şirince daha doğacak Doğançay'ın 30 yıldır beklediği imar planı uygulaması için ilk adım atıldı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Burada cesur bir karar aldık. Bu bölgenin tapu sorunun çözüyoruz, ilk adımı attık." ded

Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Doğan ve Süleyman Özcan İş GYO genel kurul üyesi oldu.

Vuslat Doğan Sabancı: Gayrimenkul sektörü reklamın lideri!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde, ‘İş Dünyası Gayrimenkul Platformu’ oturumuna Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Türkmedya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak konuşmacı olarak katıldı.

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SD Doğan İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serdar Doğan, Kemal Doğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Aralık'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Halil Kırşan: Özelleştirmeler sene sonuna kadar tamamlanacak!

Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Halil Kırşan yaptığı konuşmada, elektrik sektöründeki özelleştirmelerde gelinen noktayı ve güncel durumu aktardı. Kırşan " Özelleştirmeler sene sonuna kadar tamamlanacak " dedi

Kenan Doğan: Çevre yaşam kalitesini arttırır!

Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Adana Şube Başkanı Kenan Doğan, kentsel dönüşümün çevresel etkilerinin gözardı edilmeden hayata geçirilmesini istedi, Doğan böylece yaşam kalitesinin yükseleceğini de vurguladı.

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı!

Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı hizmete açıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 6 bin metrekare büyüklüğündeki Kanlıca Şehit Furkan Doğan Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Halil İbrahim Doğan kimdir Haberi

Halil İbrahim Doğan kimdir

Halil İbrahim Doğan, "Siteler'in Türkiye mobilya sektörü istihdamındaki payı yaklaşık olarak %10 civarındadır. Tabi bu kayıtlı çalışanlar üzerinde verilen değer. 1990'lı yıllarda bu rakamlar çok daha yukarıda iken ne yazık ki bugün Bursa İnegöl'ün gerisinde kalmıştır. Teknolojinin artması ve yoğun üretimler Kayseri ve Bursa'nın pazar içindeki paylarını yüksek oranda artırmıştır Siteler'in payını ise düşürmüştür" diyerek Siteler'in kan kaybettiğini söyledi.


Ahşaba hayat veren tasarımlar" şirket parolası ile Ankara Sitelerde doğan bir başarı öyküsü. Çıraklıktan patronluğa yükselen bir Ankara markasını yaratan Yılmaz Doğan ve kuzeni Halil İbrahim Doğanın öyküsü. Bu haftaki konuğumuz Kuzen Mobilya'nın genç ve çalışkan patronu Halil İbrahim Doğanla Kuzen Mobilyayı ve siteleri konuştuk. 


Sizi tanıyabilir miyiz? 


1976 Erzurum doğumluyum. İlköğretimimi Erzurum'da, Ortaokulu Ankara'da okudum. İzmir Buca Lisesi'nden sonra Gazi Üniversitesi İktisat...