12 / 05 / 2024

Halil İbrahim Küçükdeveci kimdir

Halil İbrahim Küçükdeveci kimdir

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kync Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 27 milyon 539 bin 431,81 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akoyapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de 18 milyon 453 bin 130,67 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Koyuncu, Ebubekir Sıddık Koyuncu, Yunus Emre Koyuncu, Halil İbrahim Koyuncu ve Mehmet Koyuncu ortaklığında kuruldu.

Revha Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Revha Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öztürk tarafından kuruldu.

Konut ödemesinde yeni model üreticiyi ev sahibi yaptı!

Önallar İnşaat, finansman modeline 'fındık sonrası' ara ödeme imkanı sağlayarak üreticiyi ev sahibi yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Önal, başlattıkları kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fırıncılar Federasyonu’ndan Ekmek Zammı ile İlgili Açıklamalar

Son dönemde ülke genelinde artan ekmek fiyatlarına ilişkin Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, açıklamalarda bulundu. Ekmek fiyatlarının en son 9 ay önce güncellendiğini belirten Balcı, yapılan yüzde 40'lık zamın makul olduğunu ifade etti.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balsa Mimarlık İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Er ve Yasin Çolak ortaklığında kuruldu.

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drsn Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Dursun tarafından kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsa Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Halil İbrahim Aras ve Servet Gürgen ortaklığında kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Halil İbrahim Küçükdeveci kimdir Haberi

Halil İbrahim Küçükdeveci kimdir

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti. 

Merhum Halil İbrahim Küçükdeveci'nin cenazesi bugün Florya Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Edirnekapı'daki aile mezarlığına defnedilecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Halil İbrahim Küçükdeveci'nin yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz....