06 / 05 / 2024

Halil Özyurt turizm sektörü

Halil Özyurt turizm sektörü

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, "Turizm biterse inşaat da biter" diyerek, inşaat yasağının devam etmesini istedi. Özyurt, İnşaat sezonundaki 15 günlük uzamanın bile Bodrum'a çok büyük zarar verdiğini söyledi...

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özerler ve Remzi Kocatürk ortaklığında kuruldu.

Fennen Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Fennen Turizm Limited Şirketi Bahçelievler’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Binici ve Halil İbrahim Binici ortaklığında kuruldu.

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu! 

Tatlı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asım Tatlı ve Halil Tatlı ortaklığında kuruldu.

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Fiore Turizm Otelcilik Ve Mimarlık Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Edibe Köprülü, Elif Sena Silan, Yusuf Köprülü, Hikmet Coşkun ve Halil Mert Çelebi ortaklığında kuruldu.

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Şehsuvar Turizm Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehsuvar Turizm Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Halil Duran tarafından kuruldu.

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Seda Turizm Taşımacılık Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Kurt ve Yusuf Ertoğan ortaklığında kuruldu.

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınkılıç Tekstil İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Paysan Yapı İnşaat Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Paysan Yapı İnşaat Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi  Avcılar’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile  İbrahim Halil Puse kuruldu.

Halil Özyurt turizm sektörü Haberi

Halil Özyurt turizm sektörü

Otelciler olarak inşaat yasağının devanı etmesinden yana olduklarını belirten Halil Özyurt inşaatçıların 'Bodrum'da 12 ay turizm olursa, inşaat yasağı 12 ay sürecek' eleştirisinin Türkiye şartlarında gerçeği yansıtmadığını söyledi. Paris gibi dünyanın en çok turist çeken kentlerinden birinde inşaatların 12 ay devam ettiğine dikkat çeken Özyurt, "Orada 12 ay turizm var ama inşaatlar da 12 ay sürüyor.  Ama inşaatı nasıl yaptıkları önemli. Bunu bilmek gerekiyor. İnşaatın etrafını çok güzel panolarla, ses geçirmeyen özel malzemelerle kaplıyorlar. Sektör kendini ona göre hazırlamış. Beş metre ilerideki adam ne çalışma gürültüsü duyuyor, ne de pisliğini görüyor. Neden böyle yapıyorlar, çünkü orada yaşayanlar görüntü ve gürültü kirliliğinden rahatsız oluyor. Buna engel olmak için de gerekli önlemler almıyor" dedi. 


Yasak kalkmaz!

İnşaat sezonundaki 15 günlük uzamanın bile Bodrum'a...