22 / 05 / 2024

Halil Tunç

Halil Tunç

SDK Cephe Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Halil Tunç tarafından 400 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Üsküdar, İcadiye Mahallesi, Cemil Meriç Sokak'ta kuruldu.

İ2i İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İ2i İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de İbrahim Halil Tunç ve İhsan Çağlar ortaklığında kuruldu.

Adana Döşeme'deki tarihi ev göçüyor!

Adana Döşeme Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Halil Tunçsoy, “Tarihi mahallemizin mozaikleri tek tek yok oluyor” dedi.

Yılmaz Tunç'tan Ulus Devlet Hastanesi'ne inceleme!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, bu yıl hizmete giren Ulus İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Tunç, hastanedeki inceleme gezisinde hastaları da ziyaret ederek onlara acil şifalar diledi.

Halil İbrahim Alpaslan: Metrekare ev satışı barınma hakkını zedeleyebilir!

İzmir Mimarlar Odası (İMO) Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, temelden satışa çıkan evler metrekareler halinde satışa çıkması ile ilgili düzenleme ile vatandaşların barınma haklarının zedelenmemesi gerektiğini söyledi.

Batı Şeria El-Halil'de 42 Yahudi yerleşim birimi inşa edilecek!

İsrail Başbakanı Netanyahu ve Savunma Bakanı Liberman El-Halil'e 42 Yahudi yerleşim birimi yapılmasına onay verdi.

Halil Avcı İnşaat Dreamtower'da son aşamaya gelindi!

Halil Avcı İnşaat'ın son projesi olan Dreamtower'da son aşamaya gelindi. Adana'nın Turgut Özal, Kenan Evren ve Uğur Mumcu bulvarlarının kesişme noktasında yer alan Dreamtower 5 kat ve toplam 56 daire ile iş yerlerinden oluşuyor.

Halil Memiş Salihli projelerini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Salihli’ye giderek ilçede yürütülen çalışmalar ve kazandırılacak projeler hakkında incelemelerde bulundu.

Trabzon Molla Halil Cami'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde yapımına 2006 yılında başlanan Molla Halil Camisi, mimarisi nedeniyle kiliseye benzetilmesi nedeniyle para yardımı yapılmayınca 10 yıldır bitirilemiyor.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dreamtowers projesiyle yükselecek!

Prestijli projeleriyle bulunduğu bölgelere değer katan Halil Avcı İnşaat, Adana'nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi "Dreamtowers" ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor.

Halil Avcı İnşaat ABTÜ'de tecrübelerini paylaştı!

Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (ABTÜ) geleceğin inşaat mühendisleriyle tecrübelerini paylaştı.

Tunç Mesken İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Mesken İnşaat Limited Şirketi, Murat Tunç tarafından 400 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 'ta İstanbul, Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Ardahan Sokak 'ta kuruldu.

Halil İbrahim Demirhan'dan yeni şirket!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda eski uluslararası ilişkilerden sorumlu Halil İbrahim Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 29 Nisan'da Fatih'te kuruldu.

Altındağ Halil Şahin Çam Cami açıldı!

Hayırsever işadamı tarafından Üreğil Mahallesi’nde yaptırılan Halil Çam Cami ve Saliha Çam Kur’an kursu dualarla hizmete açıldı. Ali Okan Çam tarafından yaptırılan cami 700 kişi kapasiteye sahip. 4 ayda tamamlanan cami Selçuklu mimarisiyle inşa edildi.

Halil Tunç Haberi

Halil Tunç

SDK Cephe Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Halil Tunç tarafından 400 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Üsküdar, İcadiye Mahallesi'nde kuruldu.


SDK Cephe Sistemleri ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Cephe Sistemleri  1-Her türlü dış cephe alüminyum, PVC, ve diğer cam kaplama sistemlerinin imali, inşaat sahasında montajını yapmak, yaptırtmak, aracı olmak. 2-Her türlü konut, işyeri, apartman, fabrika, atölye ve benzeri binalara ısı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak, çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak, yaptırtmak, aracı olmak. 3-Cephe kaplama sistemleri ile ilgili olan her türlü ham maddenin, ticari ürünün alınması, satılması, imal edilmesi, ithalatının ve ihracatının yapılması. İnşaat  4-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak...