04 / 05 / 2024

Halil Tuncay Altunsu oraka group

Halil Tuncay Altunsu oraka group

Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Tuncay Altunsu, Mehmet Gür ve Barış Aksüs tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Halil Aybar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halil Aybar İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Halil Aybar tarafından kuruldu. 

İbrahim Halil Yanmaz'dan 3 yeni şirket!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz, bugün 3 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 25 milyon 370 bin TL olarak belirlendi. 

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Tuncay Sonel'in Balıkesir'de gerçekleştirdi projeler!

Bandırma Şehir Gazetesi köşe yazarı olan Cemal Vural Atabey, bugünkü yazısında Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in bölgede gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o haber...

Halil Kocaer'den Hidayet Koyu açıklaması!

KAŞ Belediye Başkanı Halil Kocaer, Hidayet Koyu'yla ilgili açıklama yaptı.Başkan Kocaer, ilçenin eskilerinden Özden ailesine ait olan koyun baba Hidayet Özden'in ölümü sonrası çocukları Ali, Hatay ve Kemal Özden'e geçtiğini anlattı.

Halil Ersoy: Gayrimenkul uzun dönemde kar sağlıyor!

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu

Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın inşaatı son hızla ilerliyor. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Sosyal ve kültürel belediyeciliğin bir gereği olarak ilçemizin ihtiyaç duyduğu tesisleri yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.

Altunsu Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Altunsu Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Halit Altunsu imzasıyla kuruldu.

Keçiören Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı!

Keçiören Belediyesi tarafından Kalaba Meydanı’nda inşa edilecek olan Halil İbrahim Sofrası’nın temeli atıldı. Törene, AK Parti Ankara milletvekilleri Aydın Ünal ve Yalçın Akdoğan da katıldı

Halil Ersoy: İnşaat sektörü güvende!

ATSO Emlak Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, “15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimi, piyasalarda yarattığı kısa süreli çalkantının ardından ekonomideki olumlu seyri fazla olumsuz etkilememiştir." dedi

Halil Tuncay Altunsu oraka group Haberi

Halil Tuncay Altunsu oraka group

Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Tuncay Altunsu, Mehmet Gür ve Barış Aksüs tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin 147 bin TL'lik sermayesi Mehmet Gür, 90 bin TL'lik sermayesi Halil Tuncay Altunsu ve 63 bin TL'lik sermayesi Barış Aksüs'e ait. 


Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 



Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı...