17 / 05 / 2024

Halil-ür Rahman Medresesi mirasçıları

Halil-ür Rahman Medresesi mirasçıları

Şanlıurfa'da yer alan Balıklıgöl platosundaki Halil-ür Rahman Medresesi'nin mirasçılarından Mustafa Nimetoğlu, yüzde 9'luk hissesini 9 milyon liraya satıyor...

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Ayasofya Medresesi yıktırıldı! İşte o belediye başkanının adı ve yıkımın nedeni

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce yeniden inşa edilen ve Ayasofya Yerleşkesi olarak açılan Ayasofya Fatih Medresesi, tarihte üç defa inşa edilip iki defa yıktırıldı. İşte o olayların perde arkası...

Kırşehir Cacabey Medresesi'nin tadilatı mecliste!

Kırşehir'de bulunan Cacabey Medresesi'nin tadilatı meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan 'dönüşüm' çağrısı!

Gaziemir’de dönüşüm 8 yıl boyunca “ekonomik kriz” engeline takılırken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na çağrı yaptı. 

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Irak'taki Kubehan Medresesi yarım asırdır yeniden imarı bekliyor!

Osmanlı döneminde hayata geçirilen ve  bölgenin önemli dini eğitim merkezleri arasında yer alan Kubehan Medresesi, yarım asırdır yeniden imarı bekliyor...

Halil Ersoy: Tapu harcı düşürülmeli!

Tapu harcı oranlarının yükselmesiyle sıkıntıya girdiklerini söyleyen emlakçı Halil Ersoy, yüzde 3 olan oranın yüzde 1’e düşürülmesini istedi. Ersoy, dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için konut faizi oranının yüzde 1’in altına düşmesi gerektiğini kaydetti.

Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi gerçekleştirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi, 28-29 Kasım arasında KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Balıklıgöl'deki hissesini 9 milyona satıyor!

Şanlıurfa'da yer alan Balıklıgöl platosundaki Halil-ür Rahman Medresesi'nin mirasçılarından Mustafa Nimetoğlu, yüzde 9'luk hissesini 9 milyon liraya satıyor...

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meşe Gayrimenkul Yatırımları Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Merve Sena Kaymaz, Şeyda Erva Kılıç, İlker Safa Kılıç, Emirhan Kılıç ve Halil Kaan Kılıç tarafından kuruldu.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Halil-ür Rahman Medresesi mirasçıları Haberi

Halil-ür Rahman Medresesi mirasçıları

Mustafa Nimetoğlu, Şanlıurfa'daki Balıklıgöl platosundaki 688 bin 88 metrekarelik alanda yer alan 'L' şeklindeki Halil-ür Rahman Medresesi'ndeki yüzde 9'luk olan 62 metrekare olan hissesini, 'arsa' adı altında satılığa çıkardı.

SputnikNews'te yer alan habere göre, İstanbul'da yaşayan Mustafa Nimetoülu, bir internet sitesine ilan verdi. Nimetoğlu, mirasçısı olduğu SİT alanı içerisinde yer alan hissesini, 9 milyon liraya satacağını duyurdu.

'MANEVİ DUYGULARI OLAN KİŞİLERE SATIŞ YAPILACAK'

Nimetoğlu, ilanda şunları yazdı: "İnşaat izni yoktur. Toplam hisse: işaretli yapılar+suyun 4 metresini içermektedir. Dünyevi değil, uhrevi değeri çok daha fazladır."