04 / 05 / 2024

Haliliye Belediyesi

Haliliye Belediyesi

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki yol ağını genişletmeye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Konuklu kırsal Mahallesi'ne bugüne kadar 26 yeni yol kazandırdı.

Şanlıurfa Haliliye'deki 19 mahallede muhtar evleri hizmete açılıyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Şanlıurfa Haliliye'deki iki mahallede yeni yollar açılıyor!

Haliliye Belediyesi, trafik ağını genişletmeye yönelik sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Sırrın ve Karşıyaka mahallelerinde yeni yollar açıyor. Fen İşleri Müdürlüğü, mevsim şartlarının düzelmesiyle birlikte ilçedeki yol ağını genişletmeye yönelik çalışmala

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evinin inşaatı incelendi!

Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerde yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceliyor. Güçlü kırsal Mahallesi'nde yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, tesisin kısa sürede hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 34 kırsal mahallede kültür merkezi inşaatları sürüyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi

Şanlıurfa Haliliye'de yeni yol açma çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde trafik ağını genişletmek ve alternatif yolların oluşabilmesi için yeni yol açma çalışmalarına hummalı şekilde devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye kültür ve taziye evi inşasında sona gelindi!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Tekerli kırsalında 320 metre kare kapalı alanda yapılan kültür evi inşasında sona gelindi.

Şanlıurfa Haliliye Sabiha Özlek Spor Salonu'nda onarım tamamlandı!

Haliliye Belediyesi tarafından onarımı yapılan Sabiha Özlek Spor Salonunun açılışı gerçekleştirildi. Spora ve sporcuya önem veren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol girişimleri ile atıl durumda olan Sabiha Özlek Spor Salonu açılışı gerçekleştirdi

Haliliye Belediyesi yol onarım çalışmalarına devam ediyor!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin farklı bölgelerinde kilitli beton parke, stabilize, yol açma ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle gayrimenkul satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 taksitle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'deki briketçiler yeni yerlerine taşınıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Haliliye'de imar planı değişikliği!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi'nin 2020 yılı 3. Birleşim meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda bölgedeki imar planı değişikliği karara bağlandı.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

Haliliye Belediyesi'nden kaçak yapıya geçit yok!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, bir işletmenin imara aykırı şekilde inşa edilen yapının yıkımını tamamladı.

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son gün 30 Kasım!

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2018 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılan yapılandırmanın ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Şanlıurfa’da bin 200 inşaat işçisine mesleki eğitim sertifikası verildi!

Haliliye Belediyesi ve İnşaatçılar ve Yapıcılar Derneğinin işbirliğiyle inşaat işçilerinin mesleki yeterlilik sertifikası almalarını sağlamak amacıyla başlatılan Mesleki Yeterlilik Eğitiminin ilk grubunu tamamlayan bin 200 işçiye sertifikaları verildi..

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Haliliye Belediyesi Haberi

Haliliye Belediyesi

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alternatif yollar oluşturmak ve henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlardaki yol açma çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahallelerde hummalı şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, bu çalışmayla hem vatandaşların taktirini topluyor hem de alternatif yolların oluşmasını sağlıyor.


Konuklu kırsal Mahallesi'nde, henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlarda yol açma çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, bugüne kadar 26 yeni yolun açma işlemini tamamladı. Ekipler, yol açma çalışmaları tamamlanan bölgelerde, stabilize malzemeyle yolu kullanıma açıyor.

Haliliye Belediyesinin Konuklu'da yaptığı çalışmalardan dolayı mahalleli adına Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkürlerini ileten Konuklu Mahalle Muhtarı Halil Öksüzoğlu, "Haliliye Belediyemiz yollarımızı yapıyor. Yaptıkları için teşekkür ederiz. Hakikaten iyi yollar yapıyor. Bu nedenle Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyorum" dedi.


Gap...