07 / 05 / 2024

Haliliye kültür evleri

Haliliye kültür evleri

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Kahramankazan'da her mahalleye kültür evi inşa edilecek!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında bulunan ve tüm merkez mahallelere yapılması planlanan Kültür Evleri projesinin ilki için harekete geçildi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Kahramankazan Mahalle Kültür Evleri için ilk adım atıldı!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un seçim vaatleri arasında yer alan Mahalle Kültür Evleri projesi için çalışmalara başlandı.

Haliliye'de gençlik ve kültür merkezi çalışmaları sürüyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, gençlik ve kültür merkezi, kapalı yüzme havuzu, kadın yaşam merkezi ve yaşlı bakımevi inşaatlarını, merkez mahalle muhtarlarına tanıttı.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Afyon'daki Kültür Evleri restore edilecek!

Birbirinden değerli eserlere sahip çıkmayı gelenek haline getiren Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de Akmescit Mahallesi’nde Kültür Evleri'ni restore edecek.

Tarihi Bursa Evleri Kültür Adası Projesi hayata geçiyor!

Bursa’nın tarihi ve turistik mekanlarının başında gelen Ördekli Kültür Merkezi ile Tayakadın Camii arasında kalan bölge, Osmangazi Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje ile cazibe merkezi haline gelecek.

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evinin inşaatı incelendi!

Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerde yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceliyor. Güçlü kırsal Mahallesi'nde yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, tesisin kısa sürede hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 34 kırsal mahallede kültür merkezi inşaatları sürüyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi

Şanlıurfa Haliliye'deki kırsal mahallelerde kültür evi yapılacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye bağlı Yeşiltepe ve Boydere kırsal Mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Demirkol, kültür evlerinin temelinin kısa sürede atılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evi inşaat çalışmaları incelendi!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mamuca kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'deki kültür evinin inşaatı ne zaman bitecek?

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mamuca Kırsal Mahallesi’nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Demirkol, temel atma törenini yaptıkları kültür evlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade ett

Şanlıurfa Haliliye kültür ve taziye evi inşasında sona gelindi!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Tekerli kırsalında 320 metre kare kapalı alanda yapılan kültür evi inşasında sona gelindi.

Haliliye kültür evleri Haberi

Haliliye kültür evleri

Hafta sonu mesaisini kırsal mahallelerde geçiren Demirkol, 8 kırsal mahalleyi ziyaret etti. Anaz, Mamuca, Emirler, Bakımlı, Çiçekli, Mağaracık ve Kalecik kırsal Mahallelerini ziyaret eden Başkan Demirkol, bu mahallelerde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, mahallede yapılan çalışmalara ilişkin görüştü. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Demirkol’un kırsal mahalle ziyaretlerinin son durağı ise Altındamla Mahallesi oldu. Altındamla kırsal Mahallesinde, Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Yabir ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Demirkol, mahallede yapımında sona gelinen çok amaçlı kültür evi inşaatında incelemeler yaptı. 

Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Yabir, “Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, göreve geldiği günden beri hep ilklere imza atıyor. Bizim kültürümüzde yer alan taziye ve düğünler, eskiden çadırlarda yapılıyordu ve çok zorluk yaşıyorduk. Sağolsun, başkanım göreve geldiğinde bu çok amaçlı kültür evlerinin yapılmasını...