05 / 05 / 2024

Halit Akalp

Halit Akalp

Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi, Halit Akalp Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Haluk Kulaksızoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Bir Metrekare Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bir Metrekare Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit Gizli tarafından kuruldu.

Ekan Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekan Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Halit Alnajjar tarafından kuruldu.

Otin Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otin Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Çalışkan tarafından kuruldu.

Entes Gayrimenkul İmalat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entes Gayrimenkul İmalat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Erem, Ahmet Tarık Uzunkaya ve Halit Mustafa Özgür ortaklığında kuruldu.

Rekare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Halit İbrahim Erdoğan ve İbrahim Karaağaç ortaklığında kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in oğlu Han, bu odada büyüyor!

Bergüzar Korel, oğlu Han'ın odasından fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta Han'ın odası ve yatağı görülüyor. Korel, oğlu Han'ın, abisinin mobilyalarında büyüdüğünü belirtti...

Kamsay Yapı Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamsay Yapı Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Akkoyun, Fatih Akkoyun ve Halit Akkoyun tarafından kuruldu.

Taya Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taya Tasarım Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Akkoyun, Fatih Akkoyun ve Halit Akkoyun tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Hasarlı binada muhtarlık hizmeti!

İstanbul'da 26 Eylül'de yaşanan 5.8’lik deprem sonrası içinde muhtarlık ve köy kahvehanesi de bulunan Arnavutköy Çilingir Mahallesi'ndeki binada çatlaklar meydana geldi. Mahalle muhtarı Halit Şenel, "Her tarafı çatlaklarla dolu bu binada hizmet vermeye çalışıyoruz. Kahvehaneye vatandaşlar korktuklar

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Langa İnşaat Lojistik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Adem Özenen tarafından kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Halit Akalp Haberi

Halit Akalp
Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi, Halit Akalp Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Haluk Kulaksızoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Yeşilçam Otelcilik Hizmetleri ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, bu gibi tesis ve kuruluşları başkalarına işlettirmek, kiraya vermek, kiralamak, satın almak. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 3. Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuuna erişebilmek için aşağıdaki faaliyetlerde bulunabilir. a. İlgili mercilerden gerekli yasal izinlerin alınması ile restoranlar, kafeler, eğlence ve spor tesisleri de dahil olmak...