03 / 05 / 2024

Halit Gayrimenkul adres

Halit Gayrimenkul adres

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Aroudaki tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Mdn Damla Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mdn Damla Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon 180 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Durdu, Murat Durdu, Mehmet Ali Durdu, Yücel Durdu ve Halit Durdu ortaklığında kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Burak Karğın, Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın ve Kenan Karğın ortaklığında kuruldu.

Elasas Gayrimenkul Restoran Altın İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elasas Gayrimenkul Restoran Altın İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Halit Almutairi tarafından kuruldu.

Farah Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halit Şatıroğlu ve Hasan Irmak ortaklığında kuruldu.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Halit Kasapoğlu ve Haşmet Kadir Çeliktaş ortaklığında kuruldu.

Entes Gayrimenkul İmalat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entes Gayrimenkul İmalat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Erem, Ahmet Tarık Uzunkaya ve Halit Mustafa Özgür ortaklığında kuruldu.

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Aroudaki tarafından kuruldu.

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Daar Investments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız Alı  A A Almohannadı, Muhammed Halit Sönmez, Saad Nasser J M Al-Abdulla ve Salem Mejallı    S M Al-Mejalı ortaklığında kuruldu.

Muhsin Erkoç babası Halit Erkoç'u kaybetti!

Avrupakent Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin Genel Müdürü Muhsin Erkoç'ın babası Halit Erkoç hayatını kaybetti... 

Halit Gayrimenkul adres Haberi

Halit Gayrimenkul adres

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Aroudaki tarafından kuruldu.


Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt...