06 / 05 / 2024

halit özkaya incesu osb

halit özkaya incesu osb

Kayseri'nin ikinci organize sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyan bölgemizde yapı alanındaki büyük yatırımlar ile bu alanda bir üs olmaya aday. 6 milyon metrekare alana sahip bölgede yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

İncesu OSB demiryolu ile yatırımcıları çekecek!

Kayseri İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özkaya İncesu bölgesinde demiryolunun gelmesiyle yatırımın önünün açılacağını belirtti..

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Özkaya tarafından kuruldu.

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Kabin Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Kızılkaya ve Muhammed Emin Özer ortaklığında kuruldu.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Özkaya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Özkaya ve Hakan Özkaya ortaklığında kuruldu.

Özkaya Taşeronluk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaya Taşeronluk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özal Özkaya tarafından kuruldu.

Sultanbeyli Halit Ayar Anaokulu açıldı!

İTÜ’lü Halit Ayar anısına inşa ettirilen anaokulu, Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım tarafından hizmete açıldı.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Aroudaki tarafından kuruldu.

Muhsin Erkoç babası Halit Erkoç'u kaybetti!

Avrupakent Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin Genel Müdürü Muhsin Erkoç'ın babası Halit Erkoç hayatını kaybetti... 

Emre Özkaya: Gayrimenkulün reçetesi faizsiz finans sistemi!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya, 2019'da gayrimenkulün reçetesinin faizsiz finans sistemi olacağını söyledi. Özkaya, sistemle gerçekleşen satışlarla sektörün nefes alacağını açıkladı.

Tarihi Hacı Halit Ağa Konağı yıkılmayı bekliyor!

Eskişehir’in Mihalıççık ilçesine bağlı olan Gürleyik Mahallesi'nde bulunan Tarihi Hacı Halit Ağa Konağı yıkılmaya yüz tuttu. 1997 yılında çökmeye başlayan tarihi konağın yıkık hali görenleri düşündürüyor.

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fehmi Özkaya İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özkaya ve Recep Alver ortaklığında kuruldu. 

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'e 1 milyon TL'lik villa tazminatı!

Oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 10 yıl önce açtıkları dava sonuçlandı. Çift toplamda 1 milyon TL tazminat alacak

halit özkaya incesu osb Haberi

halit özkaya incesu osb


İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Özkaya Kayseri'nin ikinci organize sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyan bölgemizde yapı alanındaki büyük yatırımlar ile bu alanda bir üs olmaya aday. 6 milyon metrekare alana sahip bölgede yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İnşaatı tamamlanıp üretime geçen 16 tesis ve halen inşaata devam eden 10 tesisin toplam yatırım değeri 250 milyon lirayı buluyor. Bölgemiz demir yoluna yakınlığının avantajını kullanıyor. Demiryolu ile bin 200 metre sınırı bulunan bölgenin, TCDD ile bürlikte Demiryolu İltisak Demiryolu, İncesu OSB'ye yerli ve yabancı yatırımcıyı çekiyor Hattı çalışmaları devam ediyor. Türkiye genelinde çok az sayıda demiryoluna sınırı olan OSB var. Demiryolu avantajının birçok yerli ve yabancı firmanın bölgemize olan ilgisini artırdığını gördük. Bu avantajı bir an önce değerlendirmek için de...